Прилози за западњачку историју демократије, толеранције и говора љубави.

Алекса:
Истим "хуманизом" треба Србија да им узврати. Памти, па врати.

Колега Алекса, све су то теорије завере. Мислим ти цитати. Никада они то не би изговорили ерујте ми на реч. То су јако култивисане и школоване индивидуе. Свакоме се на лицу огледа истанчаност мисли и префињеност изражавања. Чист универзумски сензибилитет једном речју, сублимисан што би ветеринари рекли у Febris catarrhalis, коме наравно сви тежимо. Онако. ПОШТЕНО.

dr hirurg:
Колега Алекса, све су то теорије завере. Мислим ти цитати. Никада они то не би изговорили ерујте ми на реч. То су јако култивисане и школоване индивидуе. Свакоме се на лицу огледа истанчаност мисли и префињеност изражавања. Чист универзумски сензибилитет једном речју, сублимисан што би ветеринари рекли у Febris catarrhalis, коме наравно сви тежимо. Онако. ПОШТЕНО.

Ne treba zaboraviti ni lepe reči o našem narodu upućene od strane velikana ali i vojskovodja.

Tema je naravno, tendencioznog karaktera, jer se sa par izjava pojedinih individua vezuje nacionalnost kojoj pripadaju pa mi kao treba da mislimo da je to stav cele te nacije o našem narodu.

Neću da iznosim definiciju čega su ovakvi stavovi posledica da se neki ne bi uvredili pa se ja natezao sa upravom posle ko je na šta mislio.

Naravno, opomena pred isključenje korisnicima koji su svojim mudrim komentarima vredjali ostale korisnike.

Колега Ајрон? Изненађујете ме. Ја све најбоље о људима који су рекли те истанчане мисли, а Ви претња.... Или је то само за оне неваспитане?

Тема као тема, била је неколико пута до сада и иста реакција. Трагично је да после неког времена људи забораве како су те кретауре од људи који себе зову политичарима причали о другим људима и нацијама. Толико о њиховој острашћености и тема треба да стоји. Да се не заборави.

Iron Lord:
Ne treba zaboraviti ni lepe reči o našem narodu upućene od strane velikana ali i vojskovodja.

Tema je naravno, tendencioznog karaktera, jer se sa par izjava pojedinih individua vezuje nacionalnost kojoj pripadaju pa mi kao treba da mislimo da je to stav cele te nacije o našem narodu.

Neću da iznosim definiciju čega su ovakvi stavovi posledica da se neki ne bi uvredili pa se ja natezao sa upravom posle ko je na šta mislio.

Naravno, opomena pred isključenje korisnicima koji su svojim mudrim komentarima vredjali ostale korisnike.

Поштовани,
за сада су странци "обрачунали" само то да имамо умањени IQ - али нигде нисам нашао да су израчунали и то да смо ми ретардирани.
Стога вас потсећам да су копирани ЦИТАТИ ИЗЈАВЕ ЉУДИ КОЈИ СУ ВЕЋИНСКОМ ВОЉОМ СВОГА НАРОДА ИЗАБРАНИ ДА ТАЈ НАРОД ПРЕДСТАВЉАЈУ. Наравно, да читав народ не мисли тако. 8-)

п.с. "И у кукољу има жита!" :razz: :razz: :razz:

Back