iggymag
Zainteresovan član
- Poruka
- 415
Milow:Znači ja sam magarac?
Zavisi od dimenzija...tako se kaze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milow:Znači ja sam magarac?
Znači sad sam kićankaOmen::shock: Kakav bre magarac... :shock: To je samo lirski ukrasMilow:Znači ja sam magarac?![]()
![]()
Omen::shock: Kakav bre magarac... :shock: To je samo lirski ukrasMilow:Znači ja sam magarac?![]()
![]()
Ma, kakva bre kićankaMilow:Znači sad sam kićankaOmen::shock: Kakav bre magarac... :shock: To je samo lirski ukrasMilow:Znači ja sam magarac?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Omen:Da nije i to lipsavanje zarazno...iggymag:Ja se isprob`o sa lipsanjem magarca, i ide miOmen:A kod mene ni SMS, ni MMS, ni PMS, ni SOS, ni SPS, ni... :?Milow:Kod mene samo radi sms, ni pms, ni xms pa čak ni sps...
Da vidiš samo koliko ih je tamo u ljubavi i sexu... a mi ovde u ŽKutku "filozofiramo" o problemčićima i od komarca pravimo magarca!:wink:
...kaka sudba
![]()
Al', kako ti ono obično kažešBog nas (valjda) čuva samih s]ebe :wink:
![]()
Tu je neko Crnogorac-ka? (precrtati nepotrebno) :shock:iggymag:ma to kad pridje pronadjenoj polutki...ukrasi ga i kaze...vidju kako je lijep...bash zvuchi lirskiOmen::shock: Kakav bre magarac... :shock: To je samo lirski ukrasMilow:Znači ja sam magarac?![]()
![]()
![]()
Omen:Ma, kakva bre kićankaMilow:Znači sad sam kićankaOmen::shock: Kakav bre magarac... :shock: To je samo lirski ukrasMilow:Znači ja sam magarac?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pusti tu faunu i poJeziju (za sad...)... vidiš da nas samo dovodi u nesporazumU :?
Ajde jedan osmeh... moooolim teops:
![]()
Omen:Tu je nekoiggymag:ma to kad pridje pronadjenoj polutki...ukrasi ga i kaze...vidju kako je lijep...bash zvuchi lirskiOmen::shock: Kakav bre magarac... :shock: To je samo lirski ukrasMilow:Znači ja sam magarac?![]()
![]()
![]()
morao sam izvorno iz vica
...bitan je znak paznje...
iggymag:Kak'e su nam sad ovo pomešane [/quote... više ne znam ni šta je ko stvarno rekao...Omen:Tu je nekoiggymag:ma to kad pridje pronadjenoj polutki...ukrasi ga i kaze...vidju kako je lijep...bash zvuchi lirskiOmen::shock: Kakav bre magarac... :shock: To je samo lirski ukrasMilow:Znači ja sam magarac?![]()
![]()
![]()
morao sam izvorno iz vica
...bitan je znak paznje...
... a tek mislio
![]()
nemoj da se brines kad si sa deckom moze samo da ti ulazi sto ti cesce ulazi manje ce da izlazi cista matematikahmmmmmm:u cemu je stvar???bojim se da mi se to ne desi kada budem sa deckom.???sta je bela sluz koja izlazi iz vagine u toku samozadovoljavanja...ops: