Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel koristiš svaku priliku, il si izbirljiv(a) ?
hvala
Najblize sasvim izgledne prilike su mi na nekih sto kilometara udaljenosti, tako da tu nema perspektive. Dok se ne pojavi nesto u lokalu, u nasem ataru, nista od akcije.
na ženama nema žena i gle odma kako ljis živnuo
- - - - - - - - - -
što...pa nije skupa karta za tu udaljenost
Najblize sasvim izgledne prilike su mi na nekih sto kilometara udaljenosti, tako da tu nema perspektive. Dok se ne pojavi nesto u lokalu, u nasem ataru, nista od akcije.
ja sam mislio da je tvoj život dačo mrtvo more po tom pitanju, ali sam se kanda prešo...tvoj je život pun seksualnih zgoda i nezgoda...ko oko...
Pa ebem mu sve do mora, ja ne bi, "probao sam, znam" sto kazu Lale, i nije to ono sto mi odgovara, radije biram zagorelost. Mozda bi skoknuo jedan jedini put, ono cisto radi probe, ali ne verujem da bi se upustao u ta putesestvija.
Vidiš da je raščerupao lokalne kvočke, sad čeka da stasa ova nova piletina...
Pa ebem mu sve do mora, ja ne bi, "probao sam, znam" sto kazu Lale, i nije to ono sto mi odgovara, radije biram zagorelost. Mozda bi skoknuo jedan jedini put, ono cisto radi probe, ali ne verujem da bi se upustao u ta putesestvija.
ma jok, prilika je svaki skrndelj koji ti se ponudi.
ma jok, prilika je svaki skrndelj koji ti se ponudi.