esperanca137
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Fantina:Žene tvrde pazar iz različitih motiva i razloga, ne bih sada o tome.
A za što ne prilazimo muškarcima koji nam se dopadnu, mogu samo u svoje ime da ti odgovorim: zato što sam starodmodna. I mnogo sam, brate, romantičnih romana čitala. I uvek su mi se dopadali likovi za koje sam hiljadu posto unapred bila sigurna da nisam tip koji bi se njima dopao, odnosno likovi koji preferiraju tipove sasvim drugačije nego što sam ja.
E sad... drugo je pitanje i druga priča to da li sam davala povoda da mi pridje neko koga sam ošacovala... to jesam. Ali sam ipak čekala da on učini prvi korak. Jer, ako ga ne učini, znači da nije ni zainteresovan. Ili nije dovoljno zainteresovan. A meni je to sasvim jasna poruka. Jednostavno, vreme i moja sopstvena energija su mi dragoceni, ne mogu to da rasipam uludo. (Isto kao što su me nervirale dosadne i ponekad nasilne dileje koje prilaze pošto-poto, iako je moja očita signalizacija "sikter bre!" ).
Slažem se s tobom da vam je teže nego nama, ali zato ste vi više u poziciji da birate... a mi (ja i meni slične) smo u poziciji samo da budemo birane... pa ti sad vidi koliko smo mogućih dobrih šansi zbog toga propustile... i ko tu može da bude na dobitku, a ko na gubitku.
da nisi ti bre moja sestra bliznakinja:shock:
hm,kao da sam ja napisala
zanimljivo

steta sto zivis u C.Gori