Prilazenje devojkama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tuzni_patak:
Ma vide isto , član foruma 23+ cm im je prišao....

Ne znam bas.

Zene prilazenje vide kao priliku da otkace nekog frajera i tako pokazu "kako su one neke Xtra ribe" :roll:

Anele:
mislim da jeste :mrgreen:

Vidim i ja... :D

"Ma s....te ga svi ko vas je-be;
Prva levo-druga desno pravac Be-Ge!!!"

Tako kaze pesma...

Vidim ja da daok ne budem poceo cesce da dolazim za BG nema 'leba za mene....

Aleksej_BASO:
ANELE:

Aha pa ako ne znas zasto onda cu ti ja objasniti.

Zato sto ce zena jedva docekati da se pokaze kako je ona "riba" i da te napusi, a posle ce biti sama.

A sto se tice tih koje "imaju vezu" ;) E od tih izgovora mi je MUKA!!! Sto nema muda da kaze sta zaista misli, nego LAZE umesto toga. I zar zene nemaju ni malo mozga da smisle BAR MALO mastovitiji izgovor....??

Sve to jeste deo muvanja i prilazenja, ali je deo svega toga postalo i ovogore sto sam ja napomenuo.

I da, NE POSTOJE devojke koje same prilaze, to su ili pacenice kojima je ocajnicki potreban sex sto je redja situacija, ili sponzoruse koje vijaju sponzore :lol: ili moze i da bude da ne vijaju tipa zbog kesha nego su snimili debru priliku dase udaju i uvale drugom na grbacu.

P.S. Jel to slika iz filma dani groma? Jesu to uopste Nikol Kidman i Tom Kruz?

Pazi ne mogu ja ako stvarno imam decka da se ubijem sto ga imam. Cak i ako mi se tip svidi jednostavno imam tipa i to je to. Kraj.
A desi mi se da recimo da pridjem. Mozda ne bas da pridjem ali recimo da mu posaljem pice, ili ga pitam nesto debilno :D A nisam ni pacenica ni sponzorusa. Nekad mi je to bas zanimljivo. Mada primarno volim da on bude musko i dominantan.

p.s. Deder Aco pridji vise nekoj normalnoj ribi pa da te udomimo :lol:

Aleksej_BASO:
Ne znam bas.

Zene prilazenje vide kao priliku da otkace nekog frajera i tako pokazu "kako su one neke Xtra ribe" :roll:

Vidim i ja... :D

"Ma s....te ga svi ko vas je-be;
Prva levo-druga desno pravac Be-Ge!!!"

Tako kaze pesma...

Vidim ja da daok ne budem poceo cesce da dolazim za BG nema 'leba za mene....

Pazi slazem se u potpunosti sa tobom.Ti joj pridjes,ona te otpali i na taj nacin joj jednostavno napumpas ego i ona misli da je sto ti kazes Xtra riba.Devojke mani te se te price.Na kraju budete same 100 godina a mozda je bas taj neko koji vam je prisao super lik.
Ako imate decka imate,ako nemate nemoj te da lazete.Ta recenica "imam decka" je nesto sto najvise nervira muskarce.Mada sto rece latica ako imate decka ne mozete se ubiti sto je tako. ;)

SLR :P:
Ma meni ta fora sa zenskim uzivanjem u ispaljivanju neko zvuci vise kako muska povredjena sujeta. Ne kazem da nema riba koje vole to da rade, al onda svaku ispalu tipovi opravdaju tako. Mislim zasto bi bila sa tipom samo zato da ne bi bila sama. Ako mi se nije dopao nije, sta sad

Jeste bas ocekujem da se dopadnem svakom tipu na planeti. Daj molim te. Ako imas dovoljno takozvanih dokaza svoje privlacnosti i nisi nesiguran u sebe jednostavno ne ocekujes da se svakom dopadnes. To je tako normalno. Pre bih pomislila da je problem u meni nego u njemu.

latica:
Jeste bas ocekujem da se dopadnem svakom tipu na planeti. Daj molim te. Ako imas dovoljno takozvanih dokaza svoje privlacnosti i nisi nesiguran u sebe jednostavno ne ocekujes da se svakom dopadnes. To je tako normalno. Pre bih pomislila da je problem u meni nego u njemu.
Ne svakome nego ako se ne dopadne onom ko se njoj dopao...i ja ne govorim o tebi licno,odakle ti to?Onda je lakse mnogima da kazu sebi:"sponzorusa,iskomplexiran,voli da ispaljuje....."nego da prihvate stvari kakve jesu.Vazi za oba pola.

latica:
Pazi ne mogu ja ako stvarno imam decka da se ubijem sto ga imam. Cak i ako mi se tip svidi jednostavno imam tipa i to je to. Kraj.
A desi mi se da recimo da pridjem. Mozda ne bas da pridjem ali recimo da mu posaljem pice, ili ga pitam nesto debilno :D A nisam ni pacenica ni sponzorusa. Nekad mi je to bas zanimljivo. Mada primarno volim da on bude musko i dominantan.

p.s. Deder Aco pridji vise nekoj normalnoj ribi pa da te udomimo :lol:

Hahah ma daj....

PA sta sada jel TI imas decka ili nemas?Nemoj mi tu "ako imam" "ako nemam" :lol: Progovori! :lol:

Nego nije valjda da TI nekad POSALJES PICE?????? E to da vidim samo jednom u ziovotu pa da umrem!!! Kazi gde ces izaci sledeci vikend pa da i ja tamo odem, jer onda znam ako mene vidis SIGURNO ces mi poslati pice! 8) Sta kazes?

@ SLR tacno tako, ali lako je tebi, ti imas SLR :lol:

E nisam slala pice al sam prisla milion puta. Dobro nije bash bilo u nekom svesnom stanju al moze da prodje. U stvari ja bih bila bash dobar frajer. Krenem sa nekom obichnom prichom pa instinktivno idem dalje. Bez ocekivanja. Sa nekim sam se samo lepo iscaskala, sa nekima...

Pravilo No 1:

Što je riba navalentnija kada startuje tipa i što više požuruje da se smuvaju, utoliko je gora u krevetu.

Pravilo No 2:

Nikada ne startuj ribu u klubu koja te nije prvo odmerila par puta. Ribe vole da drže te situacije pod kontrolom. To znači da ako startuješ ribu odjednom, koja te do tog momenta nije primetila, garantovano ćeš da ispušiš. Ribe tačno znaju koje u klubu u tren oka, jer im je to i jedini smisao izlaska: flertovanje, muvanje, takmičenje sa drugim ribama po pitanju garderobe, izgleda i muškaraca.

Pravilo No 3:

Nikada ne pokušavaj da izgledaš pametan i načitan obrazovanim devojkama. To im je dosadano. Umesto toga daj naznaku da znaš više nego što zaista znaš, ali vodi neke opuštajuće razgovore.
Glupačama tu i tamo smeš da prospeš neku pametnu, ali ne preteruj jer će misliti da si načitani & impotentni šonja.
Nikada, ali nikada nemoj da lupaš nešto romantično kao što su Mesec, zvezde i ostale gluposti.

Pravilo No 4:

Ako si u klubu tipa diskoteke, reklamiraj se telom.

Pravilo No 5:

Krutim i stidljivim devojkama se predstavi kao kultivisani vagabund. Dakle džentlmen koji ne mari za pravila.
Fufama se predstavi kao ozbiljna i odgovorna osoba. Brzi j**ači su im već dosadili.

Pravilo No 6:

Nikada nemoj da budeš stipsa. Ako međutim vidiš da riba razglaba i dalje sa tobom i dozvoljava da joj naručiš i treće piće, napuštaj - ta samo hoće da je sponzorišeš to veče.

Pravilo No 7:

NI slučajno nemoj da ideš na varijantu da je napiješ pa opališ. Ako ti tako nešto i uspe, seks će biti izuzetno jadan.

Pravilo No 8:

Ne startuj mrtav pijan. Najbolje da si trezan.

Ako se setim još nekog pravila dodaću...

Naravno da postoje pravila.

Kada bi slušali žene kako treba prilaziti devojkama, ostali bismo u celibatu za ceo život.
Razlog je jednostavan: žene ne trpe konkurenciju, odnosno uvek nam priželjkuju neuspeh kod drugih žena. Ovo ne važi samo za rođenu majku i babu ( mada i tu ima izuzetaka).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back