Prilazenje devojkama!

MrFunny

Zainteresovan član
Poruka
165
U danasnje vreme ima mnogo ljudi koji imaju strah od prilazenja devojkama,a siguran sam da devojke nece same prici momcima,jer ja to u mom zivotu nisam video
a veruj te mi ja redovno izlazim,devojke same stoje niko da im pridje osim poneki zesce pijani lik koji odma dobije nogu naravno drustvo ga ismeva,a relativno trezni pokusavaju da smisle nacin kako da im pridju a tu nastaje problem javlja se previse pitanja,sta ako ovo,sta ako ono i tu je stvar propala,na samu pomisao posle toga momak pocinje da se jezi ovo sve govorim iz iskustva,posto znam dosta likova koji su cak i privlacni devojkama da joj kaze muuuu ona bi pristala da izadje s njim ali opet njemu nije svejedno!

ovu temu otvaram da bi cuo vase misljenje i da li smatrate da je ovo istina?da li je iko od vas ovaj problem resio?

Razlog verovatno lezi u cinjenici da su se obe strane opekle previse puta, muskarci su verovatno naletali na "popularne" devojke koje dobijaju dosta poziva pa su iskoristile priliku da ga malo "nasilje" sto je inace cesta pojava kod ljudi koji su generalno uspesni u nekoj oblasti.
Devojkama sa druge strane prilaze razne budale (ne samo pijani vec budale svih vrsta) pa se onda stvori taj utisak prilikom svakog narednog prilaska da je u pitanju jos jedna budala.
Nastavi da prilazis, kulturno je pozoves na kafu bez stida jer to nije nista strasno ako te odbije nastavis dalje i to ti je sva filozofija. Verovatno ces biti mnogo vise puta odbijen nego prihvacen ali to je sastavni deo zivota da i kada gubis ustanes i nastavis dalje, problem je sto vecina ne poseduje sposobnost da nastavi dalje vec sebe ubedjuju kako ce ih i svaka naredna odbiti.

Istina je. Problem rešite tako što ćete prići onoj koja vam se stvarno dopadne, a ne da prilazite svaki minut drugoj.
I kada prilazite, prilazite bez razmišljanja, znači bukvalno ni sekunda ne razmišljajte jer ćete to biti vi, pa kojoj se to dopada, ta i jeste za vas.
I poslednje, nemojte pijani prilaziti devojkama u diskotekama. Pijani prilazite devojkama u birtijama, ako devojaka ima tamo.

Istina je. Problem rešite tako što ćete prići onoj koja vam se stvarno dopadne, a ne da prilazite svaki minut drugoj.
I kada prilazite, prilazite bez razmišljanja, znači bukvalno ni sekunda ne razmišljajte jer ćete to biti vi, pa kojoj se to dopada, ta i jeste za vas.
I poslednje, nemojte pijani prilaziti devojkama u diskotekama. Pijani prilazite devojkama u birtijama, ako devojaka ima tamo.

Sa ovim se slažem. Samo bih još dodala to da treba biti prizeman. Mnogi muškarci se precene, pa prilaze devojkama koje nisu njihova liga. Msm kako drugačije može proći neki prosečan dečko ako priđe nekoj ultra ribi, osim da dobije korpu.

Sa ovim se slažem. Samo bih još dodala to da treba biti prizeman. Mnogi muškarci se precene, pa prilaze devojkama koje nisu njihova liga. Msm kako drugačije može proći neki prosečan dečko ako priđe nekoj ultra ribi, osim da dobije korpu.

I to je tačno. Samo bih dodao da se muškarci često i potcene pa priđu nekim ribama kojima su oni liga iznad. E to je tek zavrzlama jer ako ne dobiju korpu devojke moraju biti povređene.

Pa nije retko da ti devojka pridje. Ako si dobar frajer cesce ce ti prilaziti,ali nemoj sad da ocekujes da ce ti sve ribe prilaziti. To moze da ti se desi jednom ili dvaput u godini.
Najcesce ti se desi ako si bio u vezi sa nekom devojkom i ona sad ima neku poznanicu,mozda ste se onako slucajno upoznali i sad kad raskinete ako se sretnete ona pocne da ti se nabacuje.
Ili meni je jedna devojka prisal u kaficu sa sledecom recenicom.
"Izvini ja sam malo pijana... jesi ti (moje ime i prezime)? Ja: jesam. Odakle me znas? Ona: Pa imas me za prijatelja na fejsbuku,vidim postavio si neku pesmu od Dzonija Kesa i ja ga mnogo volim." I psole smo mozda razmenili 2-3 recenice i onda sam joj rekao da mi da br i to je to.
NIsam imao sta da izgubim.

Kad pre idem sa drugarom iz skole i sad sedimo u kaficu na pauzi izmedju casova,njemu su zenske prilazile. Nema tu nekih pick up recenica,ali vidi se da se loze na njega.

Pa nije retko da ti devojka pridje. Ako si dobar frajer cesce ce ti prilaziti,ali nemoj sad da ocekujes da ce ti sve ribe prilaziti. To moze da ti se desi jednom ili dvaput u godini.
Najcesce ti se desi ako si bio u vezi sa nekom devojkom i ona sad ima neku poznanicu,mozda ste se onako slucajno upoznali i sad kad raskinete ako se sretnete ona pocne da ti se nabacuje.
Ili meni je jedna devojka prisal u kaficu sa sledecom recenicom.
"Izvini ja sam malo pijana... jesi ti (moje ime i prezime)? Ja: jesam. Odakle me znas? Ona: Pa imas me za prijatelja na fejsbuku,vidim postavio si neku pesmu od Dzonija Kesa i ja ga mnogo volim." I psole smo mozda razmenili 2-3 recenice i onda sam joj rekao da mi da br i to je to.
NIsam imao sta da izgubim.

Kad pre idem sa drugarom iz skole i sad sedimo u kaficu na pauzi izmedju casova,njemu su zenske prilazile. Nema tu nekih pick up recenica,ali vidi se da se loze na njega.

Ma nabacuju se one iako sam još uvek u vezi, čak i u braku.

Pa jbga proveren si.Ako si valjao njenoj drugarici,valjaces i njoj.

Imao sam jednu devojku i sad ona imala komsinicu kojoj sam se svideo. I nista ja to kuliram i kad smo raskinuli ta komsinica je imala neku svoju drugaricu kojoj sam se svideo pa sam bio sa njenom drugaricom,bio bi i sa tom devojkom ali mi se nije svidela.
Kad nadjes jednu i upoznas neke njene drugarice ti si vec sebi nasao zamenu ako izdrzite neko vreme.

Treba prici svakoj devojci u klubu i onda su ti sanse vece tj statistika je na tvojoj strani
naravno gledas da bude sto manje devojaka oko nje jer su tad pune sebe "psihologija KRDA"
da krda a ne mase :D A i ako je manje devojaka oko nje vise je onih koje nisu videle da si malopre
dobio korpu pa misle da si samo njoj prisao u celom klubu ...

Pa jbga proveren si.Ako si valjao njenoj drugarici,valjaces i njoj.

Imao sam jednu devojku i sad ona imala komsinicu kojoj sam se svideo. I nista ja to kuliram i kad smo raskinuli ta komsinica je imala neku svoju drugaricu kojoj sam se svideo pa sam bio sa njenom drugaricom,bio bi i sa tom devojkom ali mi se nije svidela.
Kad nadjes jednu i upoznas neke njene drugarice ti si vec sebi nasao zamenu ako izdrzite neko vreme.

A što je najbolji fazon, otvoreno su pričale mojoj ženi šta bi sa mnom i pošto su dobre drugarice moja žena im je dopuštala.z:mrgreen:

Msm kako drugačije može proći neki prosečan dečko ako priđe nekoj ultra ribi, osim da dobije korpu.
A posle kukaju kako im niko ne prilazi i kako muškarci beže od njih, to devojke same, il neki momci isto tako kako je ona vrh riba sa nekim običnim likom... alo bre, ne postoji liga ko kome sleduje, ionako gotovo svaka devojka za sebe misli da je najbolja i bogomdana, kao što i gotovo svaki muškarac veruje za sebe, pa što da ne prilaze? I bolje da se 'precene', nego da se prizeme pa te startuju u fazonu aj tebe ću kad nisam za bolje. Mslm, ja bi se još i uvredio na ovo potonje, al ajd. A šansa uvek postoji, i to ne da ga usere već da priča krene sasvim normalno. Sve i da ne bude ništa, što je neka poželjnija šanse su da ima i više iskustva kako da ga odbije a da se on nešto ne istripuje il ubedači.

To jeste tačno, ako dobiješ previše korpi izgubiš samopouzdanje, i cvrc ugasio si. Još ako si single onda zna zaebano da bude izaći iz tog ciklusa. Al tako je ako prilaziš ribama koje ne poznaješ, mnogo više ćeš imati neuspešnih nego uspešnih muvanja. Sa druge strane ako je upoznaš preko prijatelja koji još daju neku lepu reč o tebi, šanse ti opasno skaču :D U svakom slučaju samo ne daj da te ne pogađa previše ako te neka otkači, već glavu gore!

To jeste tačno, ako dobiješ previše korpi izgubiš samopouzdanje, i cvrc ugasio si. Još ako si single onda zna zaebano da bude izaći iz tog ciklusa. Al tako je ako prilaziš ribama koje ne poznaješ, mnogo više ćeš imati neuspešnih nego uspešnih muvanja. Sa druge strane ako je upoznaš preko prijatelja koji još daju neku lepu reč o tebi, šanse ti opasno skaču :D U svakom slučaju samo ne daj da te ne pogađa previše ako te neka otkači, već glavu gore!

Ma ogugla covek na sve pa i na korpe

Vecina devojaka do tridesete godine za sebe smatra da je ultra riba ili u najgorem slucaju iznad proseka. Zene inace danas dosta precenjuju svoju trzisnu vrednost. Za to ima nekoliko razloga. Mislim da cu jednom otvoriti temu o tome.

Vecina devojaka do tridesete godine za sebe smatra da je ultra riba ili u najgorem slucaju iznad proseka.

Takav sam utisak i ja stekla, samo sam kontala da je to zbog toga što imam više ženskog nego muškog društva. :confused: Zato mislim da je glupavo prilaziti bilo kome po kafanama, klubovima i sličnim mestima, ukoliko se neko boji odbijanja ili nema dovoljno samopouzdanja.

Generalno imam više muško društvo i bolje se slažem sa muškarcima nego sa devojkama. Udate žene su ok, ali devojke, užas, gledaju samo da ti preotmu momka, nameštaljka, zavist, ljubomora i ne trebaju mi takvo društvo.Neka svako gleda kako ume i zna. Ja ne nalazim momke po kafićima i klubovima, sve mi zadimi pred očima i ne mogu da ih procenim dobro ali :tajna: znam prilaziti vozačima GPS, po prodavnicama, na benzinskoj stanici,....z:mrgreen: Sve krene spontano i prirodno bez uvijanja i premišljanja. :D Spremni su uvek da pomognu devojci. ;)

Generalno imam više muško društvo i bolje se slažem sa muškarcima nego sa devojkama. Udate žene su ok, ali devojke, užas, gledaju samo da ti preotmu momka, nameštaljka, zavist, ljubomora i ne trebaju mi takvo društvo.Neka svako gleda kako ume i zna. Ja ne nalazim momke po kafićima i klubovima, sve mi zadimi pred očima i ne mogu da ih procenim dobro ali :tajna: znam prilaziti vozačima GPS, po prodavnicama, na benzinskoj stanici,....z:mrgreen: Sve krene spontano i prirodno bez uvijanja i premišljanja. :D Spremni su uvek da pomognu devojci. ;)

Misliš vozačima GSP.z:shock:
Jer GPS je nešto sasvim drugo. Osim ako nemaš neki GPS prijemnik kojim lociraš muškarce.:zcool:

Ako je intelidžent žeMsko u pitanju...

Phantom of delight

phantomofdelight-william.gif

Back