Prilazenje coporu

Мени би далеко било лакше да приђем женском чопору него једној девојци. Дешавало ми се и да ми група девојака на неки начин приђе, никад то неће урадити женски појединац. Кад су у чопору тад су опуштеније, "безобразније", кикоћу се и тако то, и тако све иде лакше, нема оне женске самачке арогантности.

Da li primetite da su ribe cesto u grupama. I sad uspostavite govor ocima sa nekom ribom iz te grupe, vidite da vas gleda. Medjutim glupo vam da pridjete jer je u coporu. Da li prilazite devojkama u grupi i kad jasno vidite da vas guta ocima. Mene plasi da kazem nesto glupo pa da ispanem retard.

Теорија каже да у том случају прилазиш целом чопору, и са свим чланицама истог будеш супер, па онда одвојиш жртву.

Пракса каже да је то тешко изводљиво, али некад се некако потрефи.

kao što muškarac treba da zna šta hoće, tako i žena.

meni lično i ne bi bila privlačna osoba koja se tako krije u nekom čoporu.

Ali nisam muško i nisam lovac. Mene bi to smaralo. volim sposobne osobe i direktne. A takvi iz čopora ne staju na crtu, već se skrivaju.

Da li primetite da su ribe cesto u grupama. I sad uspostavite govor ocima sa nekom ribom iz te grupe, vidite da vas gleda. Medjutim glupo vam da pridjete jer je u coporu. Da li prilazite devojkama u grupi i kad jasno vidite da vas guta ocima. Mene plasi da kazem nesto glupo pa da ispanem retard.

Kad su ribe u jatu, najbolje ih je rasterati
tako što im pridješ i pitaš:
Ko je ovde najlepši?
Naravno kažeš JAAA i namigneš onoj koju gledaš svo vreme.

...i da si prišao najverovatnije bi se lepo našalile sa tobom ali što da ne jedno iskustvo više...

Back