kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 59.495
nek nadje copor. za lov je bolje.Ako je usamljeni lav, onda nema sanse, hijene ce ga potrgati prije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nek nadje copor. za lov je bolje.Ako je usamljeni lav, onda nema sanse, hijene ce ga potrgati prije.
Snage su tad ravnomerne.a one ce manje da zevaju u njega sve i jedna...Valjda. I guess.U coporu muzjaka si najsigurniji.
![]()
Да ли си јој уступио свој жакет, да се огрне?Meni su jesenas prišle dve ribe.
Doduše u inostranstvu.
Jedna je rekla u ime drugarice "she likes your jacket"
Da li primetite da su ribe cesto u grupama. I sad uspostavite govor ocima sa nekom ribom iz te grupe, vidite da vas gleda. Medjutim glupo vam da pridjete jer je u coporu. Da li prilazite devojkama u grupi i kad jasno vidite da vas guta ocima. Mene plasi da kazem nesto glupo pa da ispanem retard.
Nudio sam ali su se uplašile kroz osmehДа ли си јој уступио свој жакет, да се огрне?
Da li primetite da su ribe cesto u grupama. I sad uspostavite govor ocima sa nekom ribom iz te grupe, vidite da vas gleda. Medjutim glupo vam da pridjete jer je u coporu. Da li prilazite devojkama u grupi i kad jasno vidite da vas guta ocima. Mene plasi da kazem nesto glupo pa da ispanem retard.
...i da si prišao najverovatnije bi se lepo našalile sa tobom ali što da ne jedno iskustvo više...Da li primetite da su ribe cesto u grupama. I sad uspostavite govor ocima sa nekom ribom iz te grupe, vidite da vas gleda. Medjutim glupo vam da pridjete jer je u coporu. Da li prilazite devojkama u grupi i kad jasno vidite da vas guta ocima. Mene plasi da kazem nesto glupo pa da ispanem retard.
kad bude vreme samo ce ti se reci sta da radis.Da li primetite da su ribe cesto u grupama. I sad uspostavite govor ocima sa nekom ribom iz te grupe, vidite da vas gleda. Medjutim glupo vam da pridjete jer je u coporu. Da li prilazite devojkama u grupi i kad jasno vidite da vas guta ocima. Mene plasi da kazem nesto glupo pa da ispanem retard.