Vidi imam jedan predlog za tebe. Da probas. Jednom sam to uradio i bilo je vrlo humoristicno. Inace (neskromno) sam imao odvaljene momente, u mom zivotu. Naravno, ostala je dobra prica za secanje. Nema sta tu da se izgubi.
Ovako, moras malo da se priprepmis za ovo - umesto da pridjes toj jednoj sa kojom se odmeravas, lepo pridjes celom 'coporu' i samouvereno kazes 'ajmo sad sve na pice', (e tu vec moras da znas gde, i da imas stav). I onda lepo odvedes sve. Najverovatnije je da te nece odbiti. Bice kikotanja sigurno. Posle ide lako, vecina cavrlja sa drugaricama, a ti birkas, mozda ti se svidi i neka druga, ili te neka druga startuje.
Moja prica je bila na nekom skijanju. Bili smo velika grupa pola pola (muski - zenske). Nekom prilikom muski su otisli negde ne secam se gde, mene nesto mrzelo da idem pa sam ostao sam, a sve zenske ostale u domu. I tako cavrljajuci sa jednom drugaricom, kaze ona, 'mi bi otisli na pice ali nam je nekako blam da idemo tako zenske u kafanu same'. I ja kazem, 'pa nista ajde da vas ja sve vodim na pice u kafanu'. I tako.... skupi se njih 30tak. Odemo do hotelskog restorana, ja udjem u salu i pitam ima li 30 mesta za sedenje? Kelner kaze - ima, spojicemo stolove, za kad? Ja kazem: za sad, odma. Kaze kelner - ok. Izadjem napolje i kazem, ajd sad ulazi. I one krenu da ulaze, konobar razrogacio oci, one ulaze i ulaze i ulaze i sedaju. Ja sednem na celo stola i kazem 'ajd sad sta ko pije'. Posle toga su se raspricale medju sobom, doslo pice, a ja sedim i cutim sta cu. Drugarski