- Poruka
- 121.368
prirodno je naravno i prije tetke...
shto znaci prije tetke...poslije tetke i za vrijeme ovulacije...shto implicira cijeli taj ciklus[osim tih dana kad je tetka u posjeti] shto implicira da je to stalno![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shto znaci prije tetke...poslije tetke i za vrijeme ovulacije...shto implicira cijeli taj ciklus[osim tih dana kad je tetka u posjeti] shto implicira da je to stalno![]()
more begaj tamo kakvo crno teranje još će ona meni na kraju da utera.........![]()
a ti si od tih...ups...onda nista
![]()
di mi je kolega boga mu poljubim a ja reko da poslusam njegov savet i bacim se u akciju...kolega vid sta napravi![]()
i mi muški se još čudimo što ste sve vi tako zjuknute?pa gledaj ovi grfik ki špageti bolonjezi.....ovo ni Bog ne razume..........
![]()
![]()
![]()
![]()
kako drugačije da te oteram?![]()
![]()
![]()
da ti reknem da sam normalan ne bi se otresla sa mene........
![]()
ja vol herr komandantna pocetku menstualnog ciklusa hipofiza luci folikulostimulirajuci hormon (FSH) i luteotropni hormon (LTH)
hipofiza zlezda u mozgu to znas koja kontrolise rad svih ostalih zlezda
dalje, FSH stimulise rast i sazrevanje oocite (to ti je jajna celija al pre sazrevanja tj kad oocita sazri eto ti jajne celije), LTH stimulise ovulaciju (oslobadjenje jajne celije, to znas)
FSH i LTH zajedno stimulisu folikularne celije (u jajniku) da luce vecu kolicinu estrogena
visoka koncentracija estrogena 14. dana mestrualnog ciklusa smanjuje lucenje FSH a povecava lucenje LTH sto za posledicu ima ovulaciju
folikul iz koga je oslobodjena jajna celija se transformise u zuto telo koje nakon ovulacije luci progesteron
o tome se radi u grafikonu, ukratko, tako da taj tvoj bog mozda ne bi al svaki homo sapiens moze![]()
koji nihilizam i odsustvo smisla za kumor..........
koji nihilizam i odsustvo smisla za kumor..........![]()
Ajd ljudi da cujemo vas najgori moguci prilaz nekoj curi?za urumase
Da cujemo eventulano vas neki prilaz nekom frajeru,ako ste prisle nekom u klubu i sl,odnosno kakav je njegov prilaz bio missim ono da mu je bio los i smesan?
Raspalite..
E'o ja sam jednoj otvoreno pris'o i rekao: 'ajd da ti budes pauk,a ja da budem musica...![]()
na pocetku menstualnog ciklusa hipofiza luci folikulostimulirajuci hormon (FSH) i luteotropni hormon (LTH)
hipofiza zlezda u mozgu to znas koja kontrolise rad svih ostalih zlezda
dalje, FSH stimulise rast i sazrevanje oocite (to ti je jajna celija al pre sazrevanja tj kad oocita sazri eto ti jajne celije), LTH stimulise ovulaciju (oslobadjenje jajne celije, to znas)
FSH i LTH zajedno stimulisu folikularne celije (u jajniku) da luce vecu kolicinu estrogena...ovo pre ovulacije
visoka koncentracija estrogena 14. dana mestrualnog ciklusa smanjuje lucenje FSH a povecava lucenje LTH sto za posledicu ima ovulaciju
folikul iz koga je oslobodjena jajna celija se transformise u zuto telo koje nakon ovulacije luci progesteron...ovo posle
o tome se radi u grafikonu, ukratko, tako da taj tvoj bog mozda ne bi al svaki homo sapiens moze![]()
Pa na 4umu - cini mi se da je onaj sa pricom o velicini sopstvenih yaya, ali sta ja znam...