Prikupljanje potpisa za zabranu SRS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Original postavio pilgrim_kg
a kako se to ona ne ponasa kao dama?
i kako to neko moze biti kolateralna steta, samo zato sto ima drugacije misljejnje od tebe?

Ja isto ne volim SRS, ali ne vredjam clanove i simpatizere...
mozemo da se sporimo oko misljenja, ali mislim da si otisao malo predaleko...
Otisao si ti predaleko sa svojim lazima a ako ne znas kako se dama ponasa,sta ja da ti radim kada nemas iskustva sa damama.

pilgrim_kg:
nije ovo bilo upuceno tebi.
nego ovom sto je sad poceo i mene da vredja...
i ja imam tu istu podelu...
ali i zene su ljudi...
dakl, htedoh reci i muskarci i zene su ljudi("coveci")

fala Bogu te nemam iskustva sa zenskim osobama, jer i ja sam zensko...
e da mije tvoj mozak, pa da se odmorim par dana...
a sa damama imam posla evo dopisujem se sa njima na forumu, na primer...

Ovo su tvoje reci i koje poceo koga prvi da vredja?Klasicna smradikalska zamena teza.

alo decko, sad ti lepo kazem, obuzdaj se!
prvo, procitaj obavestenja moderatora, i shvatices da je zabranjeno koristiti izraz SMRADIKAL i sve njegove oblike...

KAo drugo, ja nisam radikal i to ti svi ovde mogu potvrditi, ili procitaj moje postove pa ce ti biti jasno!!!A to sto sam rekla za tvoj mozak, zaboravi, sad sam ubedjena da ti to nedostaje!!!

pilgrim_kg:
prvo, procitaj obavestenja moderatora, i shvatices da je zabranjeno koristiti izraz SMRADIKAL i sve njegove oblike...

KAo drugo, ja nisam radikal i to ti svi ovde mogu potvrditi, ili procitaj moje postove pa ce ti biti jasno!!!A to sto sam rekla za tvoj mozak, zaboravi, sad sam ubedjena da ti to nedostaje!!!
Jesi li ili nisi u stanju da odgovoris ko je prvi poceo da vredja?
Odgovori.

pilgrim_kg:

Radikalski trojanac,tako igramo,a?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back