Prikrivena opozicija u Srbiji ili opozicija koja je prisutna samo na YT

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Misliš na Gorana Markovića? On po meni nije političar, on je aktivista... Nisam ih pratio nešto pre 2012,godine...ako, ti kažeš da si navijali za Tomu, ok...odnosno...u pravu si ceo Tabloid je bio za Tomu...a, Komazec, Radović su još tada pisali za Tabloid. Mislim da jedino Damnjan Knežević nije bio za Tomu....možda tek u drugom krugu.... Pa ovi gore navedeni su bili bojkotaši.. Dragaš, Duđer, Damnjan...mislim da su svi bili za bojkot....e, sada što su tvrdi nacionalisti, to je druga priča....

Moj utisak je da je Vučić od Srbije za ovih 8 i po godina vlasti povećao znatno procenat ultranacionalista u biračkom telu, naročito među mlađom populacijom (mislim na ultra nacionaliste, ne na normalne nacionaliste tipa Đorđe Vukadinović, Cvetin Milivojević)... da građanisti teško da će ikada prebaciti 16% koliko je dobio Saša Janković.

Moj utisak je da je Vučić od Srbije za ovih 8 i po godina vlasti povećao znatno procenat ultranacionalista u biračkom telu, naročito među mlađom populacijom (mislim na ultra nacionaliste, ne na normalne nacionaliste tipa Đorđe Vukadinović, Cvetin Milivojević)... da građanisti teško da će ikada prebaciti 16% koliko je dobio Saša Janković.
Mnogi gradjanisti su se iselili u EU. Mada to rade i nacionalisti ali njih je uvek više.

Da, povratak u devedesete je čak prevaziđen, i danas imamo više fanova Mire Marković nego 1993.

A blagovremeno je DS upozoravao da su radikali banda

Da navedem neka imena i da li imate konkretan stav o istim... Branko Dragaš, Dušan Dunđer (navodno po Tabloidu odležao 5 godina zbog ubistva), Dragan Petrović (lik sa ko zna koliko dokrtorata 3 ili 4... ), Slobodan Komazec, Milan Brdar, Nikola Aleksić, Dragan Radović, Mirko Pušara, Damnjan Knežević...
Какве сисе.

Da navedem neka imena i da li imate konkretan stav o istim... Branko Dragaš, Dušan Dunđer (navodno po Tabloidu odležao 5 godina zbog ubistva), Dragan Petrović (lik sa ko zna koliko dokrtorata 3 ili 4... ), Slobodan Komazec, Milan Brdar, Nikola Aleksić, Dragan Radović, Mirko Pušara, Damnjan Knežević...

Marginalne ličnosti; nema tu puno mesta za filozofiranje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back