Priključenje Srbije Rusiji

Da li ste za to da se Srbija priključi velikoj mami?

• Želeo bih da se priključi Srbija Rusiji

• Ne bih želeo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kad se Srbija pripoji Rusiji, nece biti vise srpskih nacionalnih simbola ispred zgrada sprskih drzavnih organa nego ce biti ruski, sve ce se raditi u skladu sa Ustavom Rusije, nece biti Srbije na sportskim takmicenjima, nego ce se srpski sportisti takmiciti pod ruskom zastavom i intonirace se ruska himna. Pa ako hocete da postanete Ruska kolonija, srecno vam bilo.

Glasao sam za prikljucenje Rusiji u ovoj anketi, Srbija treba da se prikljuci Rusiji ali uz odredjenu autonomiju, iako je Srbija geografski odvojena od Rusije moze da se prikljuci Rusiji po Kalinjingradskom modelu, znaci kao sto je Kalinjingradska oblast deo Ruske Federacije tako treba i Srbija da bude deo Ruske Federacije sa visokim stepenom autonomije, ali da imamo zajednicke oruzane snage, tu nam ne treba autonomija, znaci da Srbiju brane ruske nuklearnke Topolj-M i Bulava rakete i Tu-160 bombarderi.
A proces prikljucenja Srbije Rusiji je vec poceo prodajom NIS-a Rusima.

Kad se Srbija pripoji Rusiji, nece biti vise srpskih nacionalnih simbola ispred zgrada sprskih drzavnih organa nego ce biti ruski, sve ce se raditi u skladu sa Ustavom Rusije, nece biti Srbije na sportskim takmicenjima, nego ce se srpski sportisti takmiciti pod ruskom zastavom i intonirace se ruska himna. Pa ako hocete da postanete Ruska kolonija, srecno vam bilo.

Mnogo mastas , cuo sam da ti kursevi za metafiziku u Podgorici nisu skupi :-P

BTW sto se tice teme , glasao sam za ne , pitanje je besmileno .

Back