Prikazivanje mp4 formata

Voleo bih, mada je to tehnicki nemoguce, da iz linka sa 9Gag-a izvuce mp4 i prikaze ga bas kao i sa YouTube-a, Twitter-a.
nece ti krstarica dozvoliti direktno jer ne prepoznaje izvor videa. Ocigledno su dozvoljeni samo neki izvori.

To nije ono sto zelim. Ko jos klikce na link da pogleda video, a da pride ne vidi thumbnail?

a zasto ne bi, uz neki opis? ako ga zanima.

eto ja sam video taj video.

Ne mora bas sve tiktok.
a osim toga mozes da napravis neki svoj image iz videa. Mozda i da linkujes

Pise koji su izvori dozvoljeni. Ali tu nije 9gag. Cak nema na netu nigde mogucnost da se share. Mozes ti na twitteru taj 9gag link shareovati ali ne i ovde.

Nije tiktok.
Nije tiktok. Nisam mislio da je video tiktok nego na koncept prikazivanja videa a-la-tiktok.

Mozes li da okacis video na neki od dozvoljenih izvora?

Nije tiktok. Nisam mislio da je video tiktok nego na koncept prikazivanja videa a-la-tiktok.

Mozes li da okacis video na neki od dozvoljenih izvora?

Ne kapiras ti mene. Odem na 9gag, otvorim neki kul post gde ima klip. Kopiram URL sa 9gag-a i okacim ali oprem. Ne moze prikazati video. Samo link.

Rekoh ti da znam sta je podrzano, pise kad se klikne da postavim video.

Да питам и ја? Да ли је могуће да се каче аудио и видео прилози са облака.
Често сам хтео да окачим интересантне видео записе из свакодневног живота а не каче ми се на yt и слично.
Често у темама помислим да би било боље од куцкања окачити видео и ето потврде да слика вреди више од речи.

Back