Prijemni

e mene su zaebali jbt onaj zadatak za povrsinu prizme ono NISU VAZILI JBT PA HTEO SAM DA POLUDIM TAMO MAJKE MI!!e idem da se zalim pa da im ja pokazem sta je matematika..
a oni videli ebem im mater iz one zbirke resenja pa to i stavili proveravao sam sve..

dale92:
e mene su zaebali jbt onaj zadatak za povrsinu prizme ono NISU VAZILI JBT PA HTEO SAM DA POLUDIM TAMO MAJKE MI!!e idem da se zalim pa da im ja pokazem sta je matematika..
a oni videli ebem im mater iz one zbirke resenja pa to i stavili proveravao sam sve..
Zali se, boli te uvo! Meni su zakinuli ukupno 1,5 poen...

šta se žalite koji moj, jel imate dovoljno bodova za školu koju želite da upišete, ako imate, što džabe ulaziti u frku, što sad svi moraju da imaju 20 bodova iz oba predmeta

turbo-ajvar:
šta se žalite koji moj, jel imate dovoljno bodova za školu koju želite da upišete, ako imate, što džabe ulaziti u frku, što sad svi moraju da imaju 20 bodova iz oba predmeta
Ja sam svakako vec upisala muzicku i polagala sam ovo gov.no onako, ali hocu da isteram pravdu i ako treba da ih oteram u pi*ku materinu!!!

MadonnaGirl:
Meni dali vise nego sto je trebalo...

MadonnaGirl:
Pravopis-nisam lepo prepisala recenicu,pogresila sam kod jednog komparativa,i kod jednog glagolskog oblika i kod poslednjeg pitanja...
jedan komparativ-pola boda manje
jedan glagoski oblik-pola boda manje
pravopis i poslednje pitanje - pretpostavljam po jedna greska, znaci bod manje
i to ti je 18 poena :-D 8)

Back