Ne znam koliko cu ti pomoci, ali mozda i nije na odmet cuti misljenje nekoga ko je pre pet godina

ops: pokusao da upise arhitekturu. Inace, zavrsila sam ATS u Bg, posle probala da upisem arhitektonski ali nisam uspela, a razlog tome je sto na vreme nisam pocela sa pripremama (jedno tri meseca pre prijemnog). Tada se polagala matematika,testovi vezano za istoriju arhitekture, crtanje i pravili smo kao neku maketu (cista glupost). Ja sam najvise problema imala sa crtanjem i mislim da zbog toga nisam prosla.Polagali smo na Kosutnjaku i ja koja se spremala kao tri meseca se skroz slogiram

Inace, za nekoga ko ima bar malo smisla za orijentaciju u prostoru, nije tesko savladati par caka iz crtanja, ali je bitno da krenes na vreme i da dovoljno vezbas.Ne znam kakva je situacija danas sa tim profesorima crtanja, ali tada su uzimali pare i pare i sto neko rece, ljudi su se po godinu dana unapred upisivali kod njih (ja sam inace bila kod zene koja se zove Lidija Macura, a tada je bio aktuelan Mika

ili tako nesto i neki tip na Bezaniji). Ajde ako nekome nije smor da mi kaze kako stvari stoje danas sa prijemnim i da li je i daje situacija onakva kakva je bila sa prijemnim u "moje vreme"
Zelim ti puno srece, nadam se da ces upisati arhitekturu ako to stvarno zelis, jer je za mene to najbolja profesija na svetu!