Prijedlozi

PREDLAZEM...da otvorimo po jednu temu za svaki GS!!!

Mislim da abi tako bila mnogo preglednija desavanja sa svakog GS-a iz godine u godinu.
ATP lepljivu mozemo koristiti kao redovnu chat temu za ostale turnire kojih, hvala Bogu ima dovoljno.

Dakle...tema...

Australian Open
Roland Garros
Wimbledon
US Open

(: ...

Meni se predlog sviđa. Iskreno, nikad mi se nije dopadala ranija politika ovog foruma o otvaranju tema za razne turnire. Što se mene tiče, svaki turnir može imati svoju temu. Jedino je pitanje da li praviti teme za godinu ili uopštene? (Npr, da li da imamo temu Australian Open ili Australian Open 2011, pa svake godine otvarati novu) Pri tome bi mogli čak u okviru tih tema pričati i o pripremnim turnirima za taj određeni GS (za AO to bi bili Brizbejn i Sidnej, za RG bi to bili Madrid i Rim....)? Molim da se izjasnite :)

...ja sam samo za JEDNU TEMU za svaki GS ponaosob...da ne otvaramo svake godine istu posto ce tako pregled biti bolji...u jednoj temi cemo moci naci sve komentare svakog od GS-ova...

ATP tema moze da ostane kao lepljiva za GENERALNU raspravu i ostale...kako masterse tako i ostale turnire (: ...

Poslednja izmena:
Kako se niko nije izjasnio protiv tvog predloga, konstatujem da je većinom glasova za usvojen :)

Da novootvorene teme ne bi zvrjale prazne, biće otvarane u dogledno vreme pre svakog Gren Slema.

Kako se niko nije izjasnio protiv tvog predloga, konstatujem da je većinom glasova za usvojen :)

Da novootvorene teme ne bi zvrjale prazne, biće otvarane u dogledno vreme pre svakog Gren Slema.

...mozda ne bi bilo lose da ih otvorimo sada posto bi ih mozda mogli predstaviti sa po jednim INFORMATIVNIM postom PROSLOGODISNJIH ishoda...

Javio si se ti, javio sam se ja, tema već dovoljno dugo stoji da su svi koji imaju neki stav po ovom pitanju mogli da ga iznesu. Što se mene tiče, to mi je dovoljno.

...javili smo se samo nas dvojica ali ti to daje apsolutnih 50:50% da doneses SAMOSTALNU odluku...dakle, nije bilo fino ni KOLEGIJALNO da SAM odlucis o tome sta ce da se uradi.
Po meni je to bilo AROGANTNO sa tvoje strane...ali na osnovu toga te ne ocjenjujem takvim.

Ono sto si trebao uraditi je OBAVJESTITI o tome sto ces uraditi i PITATI za misljenje...posto, ovo je ipak NAS PDF...

Isto tako sam je mogao da otvorim 4 tem o GS-ovima koje ne postoje i koje na osnovu toga nisi ni mogao obrisati ili zakljucati ali sam htio da o tome ZAJEDNO popricamo i zato sam se prvo ovde oglasio.

Back