Prijedlog Martija Athisarija-Detaljne odredbe

fosilvaso:
Hebate, kao da slušam nekog 'demokratskog' političara koji razmišlja:

Mamicu im ovom blesavom narodu, uopšte me ne podržavaju, ne mogu raditi šta me volja, stalno nešto kenjaju, najbolje bi bilo promeniti narod......

Ma ja sam narod i ne dozvoljavam da me hebeni politicari menjaju a narocito
ne oni sa sedistem i radnim mestom u Zagrebu..

Hebi ga, moji preci su se borili na pravoj strani.. Od tursko,bugarskih do WWI i WWII..

Tvoji bili neke druge frakcije..

I sada bi ti da moju istoriju menjas?

NE MERE , BOLAN:::

Rayela:
cuj , Kami, u pravu si ti.. Dositej je najveci i najplemenitiji prosvetitelj u srpskoj istoriji..

Ali to je insjadreska prica. Ja sam ga mrzela u gimnaziji, jer to sve nisam razumela.
Drugi su jos manje razumeli.. A do danas se nista nije promenilo..

Ostalo "spricersko drustvo" i Kraljevic Marko sto drumove ore..

Ne mozes na silu da menjas mentalitet i psihu naroda.

Tako je,kako je..

Pa nije to menjanje nego govorenje istine...Isto kao kada neko pije sok od borovnice,a on je ubedjen da je to breskva,pa onda ja dodjem kod njega i kazem mu "Covece ti si nenormalan to je borovnica" I onda ispada da sam hteo da promenim narod,a ja samo hteo da mu kazem da on u stvari pije borovnicu...

Poredjenje mi je u p.m.:)

kami83:
Pa nije to menjanje nego govorenje istine...Isto kao kada neko pije sok od borovnice,a on je ubedjen da je to breskva,pa onda ja dodjem kod njega i kazem mu "Covece ti si nenormalan to je borovnica" I onda ispada da sam hteo da promenim narod,a ja samo hteo da mu kazem da on u stvari pije borovnicu...

Poredjenje mi je u p.m.:)

Hebi ga, kao i moja (poredjenja) :)

Bas si heart :lol:

 Srpskoj pravoslavnoj crkvi (SPC) na Kosovu biće pružena dodatna bezbednost i druge određene vrste zaštite, prava, privilegija i imuniteta, uključujući garancije protiv eksproprijacije, potpuno diskreciono pravo u upravljanju svojom imovinom i pristupu svojim objektima.

upravo je bila sednica parlamenta, i koliko sam primetio ovo je jedina tacka ahtisarijevog plana, koja moze izazvati "probleme" sa nase strane. i to zbog mogucnosti razlicitog tumacenja.

fosilvaso:
Lako tebi govoriti iz koliko-toliko demokratske Evrope, da vidiš kako ovaj blentavi narod u RH polupismeni i priučeni političari vrte oko malog prsta......

Pa nece bas biti da je tako.. Dochim da govoris o Hrvatsko?

Ista meta , drugo rastojanje, ako tu RH poredis sa drzavom Srbijom..

Polupismen (ponosan ) narod, politicari su uvek onakvi kakav je i narod..

Nema mnogo razlike..

A ova moja demokratska Evropa polako peva svoju labuduvu pesmu,
opsrastajuci se o socijlne drzave.. Kolko para tolko muzike..

ponavljac:
 Srpskoj pravoslavnoj crkvi (SPC) na Kosovu biće pružena dodatna bezbednost i druge određene vrste zaštite, prava, privilegija i imuniteta, uključujući garancije protiv eksproprijacije, potpuno diskreciono pravo u upravljanju svojom imovinom i pristupu svojim objektima.

upravo je bila sednica parlamenta, i koliko sam primetio ovo je jedina tacka ahtisarijevog plana, koja moze izazvati "probleme" sa nase strane. i to zbog mogucnosti razlicitog tumacenja.

I šta biste vi tu različito tumačili? Tražite rupe u tom zakonu ili vas brine da ih nema?
E, nema više onoga Tileta da vam i zakonski titra Jajce u ime 'bratstva i jedinstva'....

Back