Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Rijec je o muskom orgazmu, dakle, koja situacija je za vas frustrirajuca, kad vam partner dozivi prerano orgazam ili kad ga uopste ne dozivi ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moje ime je mimo teme a sve oko mene je shucmurasto
besh ga gaudo ja sebichno razmishljam samo o svom
orgazmu![]()
imam istu temu kako li je nazvah bese
Moguce da je to kod vecine ... posto kad mi je neku noc izostao nisam primjetio da je nesto patila![]()
imam istu temu kako li je nazvah bese
ma zekim se ...
nemam pojma , ja samo decu radjam![]()
gauda se proseksao po temama![]()
gauda se proseksao po temama![]()
Rijec je o muskom orgazmu, dakle, koja situacija je za vas frustrirajuca, kad vam partner dozivi prerano orgazam ili kad ga uopste ne dozivi ?
Forumasice il' nemaju sex, il' on nikad nije frustrirajuci ... a izgleda mozemo ih svrstati u tu jednu od dvije grupe po kolicini stresa u postovima.
Moje ime je Guede,a ovo sve oko mene, to je crno-bijeli forumaski svijet u-je![]()
Da ga ne dozivim. pu pu daleko bilo