Пријављивање приватних порука

Fiamma

Iskusan
Poruka
6.964
Занима ме ко је задужен да решава пријаве приватних порука...

Некада пре ми је један корисник форума без икаквог разлога послао увредљиву приватну поруку коју сам одмах пријавила, али не знам да ли се ишта ''десило'', тј. да ли је кажњен због тога...
Синоћ сам опет пријавила једну увреду из приватне поруке (ничим изазвану, особу сам нешто замолила, а иста је као одговор на то изрекла увреде на мој рачун)...

Занима ме да ли те пријаве имају икаквог ефекта, да ли то ико чита, да ли се за такве увреде дају казнени поени или су они троуглићи са узвичником ту реда реди, за украс? :neutral:

Zavisi... ako poruka na neki nacin ugrozava Krstaricu, onda se sankcionise, ako ugrozava samo tebe, onda ti kazu da imas opciju da blokiras tu osobu. :)
Баш фино :roll:
Тада раније ми нико ништа није рекао...

Има ефекта, ја сам пријавио полстове који су после били избрисани!
За поруке нисам сигуран! Али те пријаве сигурно неко гледа!
Ма, знам за постове, занима ме за приватне поруке...

Волела бих да добијем одговор од надлежних да знам шта и како...

Naravno da neko gleda i resava te prijave... Ako imas bilo kakvih primedbi na to, obrati se nekom od supermodova...
Па, обратила сам се отворивши ову тему...
У првом посту сам поставила питање на које би требало неко од њих да ми одговори...

Занима ме ко је задужен да решава пријаве приватних порука...

Некада пре ми је један корисник форума без икаквог разлога послао увредљиву приватну поруку коју сам одмах пријавила, али не знам да ли се ишта ''десило'', тј. да ли је кажњен због тога...
Синоћ сам опет пријавила једну увреду из приватне поруке (ничим изазвану, особу сам нешто замолила, а иста је као одговор на то изрекла увреде на мој рачун)...

Занима ме да ли те пријаве имају икаквог ефекта, да ли то ико чита, да ли се за такве увреде дају казнени поени или су они троуглићи са узвичником ту реда реди, за украс? :neutral:

Gledaju ih modovi zaduzeni za to.

Verovatno se nesto i promenilo od kad sam bio super al tad su uglavnom superi to resavali. A resavaju se prema slobodnoj proceni modova. Ako oceni da je uvredljivo kaznice posiljaoca, samo sto se skoro nikad ne obavestava onaj koji je prijavio poruku je li resena prijava ili nije.

Gledaju ih modovi zaduzeni za to.

Verovatno se nesto i promenilo od kad sam bio super al tad su uglavnom superi to resavali. A resavaju se prema slobodnoj proceni modova. Ako oceni da je uvredljivo kaznice posiljaoca, samo sto se skoro nikad ne obavestava onaj koji je prijavio poruku je li resena prijava ili nije.

Nije se nista promenilo, sve je ostalo isto.

Ako je prijavljena poruka uvredljiva, korisnik koji je tu poruku poslao ce svakako biti kaznjen u skladu sa tezinom uvrede koju je uputio

Back