gost 343533
Elita
- Poruka
- 17.529
Kako je moguce da korisnik koga sam prijavila kao nepozeljnog.... moze da vidi sve moje posove, i nastavi da odgovara na njih ??!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je moguce da korisnik koga sam prijavila kao nepozeljnog.... moze da vidi sve moje posove, i nastavi da odgovara na njih ??!
Tako sto neces citati njegove postove koje inace i ne vidis kao ti je u blokadi .I kako ja onda mogu da se zastitim od manijaka i psihopata ??!!![]()
Koliko znam , onaj koji ti je u blokadi ne moze ti slati privatne poruke .Napise mi 10 PP za pola sata - a ako mu odmah ne odgovorim - saspe gooomilu psovki sto mu nisam odgovorila ?!
A onda nastavi da me vredja psovkama i na temi.... samo zato sto mu nisam odgovorila
Pa jel ti i sada smesno ??![]()
Tako sto neces citati njegove postove koje inace i ne vidis kao ti je u blokadi .
Mozes ih vidjeti jedino kad kliknes na njih a kod tebe je izgleda velika znatizelja .
Komentarise tvoje postove jer ih vidi pomocu svog drugog klon naloga .Ali on komentarise na moje postove ^^
- - - - - - - - - -
Jel moguce da nekako podesim da me ne vidi uopste...niti ja njega?
Komentarise tvoje postove jer ih vidi pomocu svog drugog klon naloga .
Ocito je tip previse besposlen .