prijavio me KVZ Digital

Brate ako mozes da pomognes,napisi nesto pametno a ne ovo...

ваљда ће ти пустити ону школу ауторских права и уклонити тај садржај

не очекуј сад неки позив на суд, али ја сам губио неке акоунте због копирајта (учесталог) како ће то твоје да карактеришу видећеш

углавном нема потребе за панику али то ће ти се дешавати и са карлеушиним клиповима и са клиповима који под.је.бавају карлеушу...

по њиховом тосу (условима коришћења) дозвољено је аплодовати само ауторски садржај или садржај без заштићених ауторских права

а сваки врекач на мајк по балканистану трипује да је уметник...

Ma znam to ,kakav sud i bakraci xD :)
Nego me zanima da li mogu nekako da ih zamolim da mi uklone ovo i da ne dobijem copyright strike ili da mi ne obrisu kanal :/
kanal mi ima 5 miliona pregleda to nije malo ...
jedna mi je opomena istekla skoro prije 15-ak dana ,proslo je 6 mjeseci i makla se...

Ma znam to ,kakav sud i bakraci xD :)
Nego me zanima da li mogu nekako da ih zamolim da mi uklone ovo i da ne dobijem copyright strike ili da mi ne obrisu kanal :/
kanal mi ima 5 miliona pregleda to nije malo ...
jedna mi je opomena istekla skoro prije 15-ak dana ,proslo je 6 mjeseci i makla se...

најбоље је да не цимаш ништа ако је акоунт ок за сад
ако ти бришу онда се жали

не зна се тамо ко пије ко плаћа, милиони корисника још кад их цимаш можда ће рећи, види стварно да бришемо ми ово

не знам шта да ти кажем али кавез дигитал сакс..

Taj KVZ Music su neka mrtva govna iz Viene i lupaju kome stignu zabranu kako bi se dočepali autorskih prava pevača i izvođača! To je apsolutno bezobrazluk Youtube-a što dozvoljava takav kriminal!
Zašto to rade? Zato što primoravaju autore pesama da preko njih distribuiraju svoje pesme. Da ponovim, oni nemaju NIKAKVA autorska prava!
Zašto? Radio sam za neke domaće pevače i blokirali su im spotove. Na moje pitanje, jesu li imali bilo kakav ugovor sa nekim odgovor je bio NE.
Blokada stoji mesecima i onda volšebno nestane! Imao sam već posla sa sličnim prevarantima, jedino rešenje je da se piše youtube-u i možda to neko pogleda.

Na ringišpilu klinci uzvikuju nešto što je naša porodična uspomena i samo zato što se u pozadini čuje neka idiotska pesma, mi nemamo više nikakav zvuk na postavljenom you tube klipu! Potpuno nerazuman postupak tog KVZ digital. E sada, da li tu postoji osnova za traženje odštete od KVZ digital, jer tog audio zapisa više nema!?

Trebali ste da uložite žalbu youtube-u, ukratko objasnite i oni vam skinu blokadu. U Srbiji nemate nikakvog osnova da živite a kamoli da tražite odštetu, to je valjda svima danas jasno...

Da li mi neko moze napisati koju zalbu da ulozim, tj. koja je forma za zalbu youtube? U pitanju je blokada od strane KZV digital. Ime benda je zasticeno, pesma je autorska, spot takodje, KZV nema nikakve veze sa tim, a blokirali su spot.

Za gospodina Maria, ako vas mogu zamoliti za pomoc i savjet.Sta da radim kako bi se spasio od okorjelih kriminalaca KVZ Digital?
Ukrali su mi kompletan album i predstavljaju se vlasnikom mog albuma negirajuci moja autorska prava unazad dvije godine.
Naziv albuma je ''Srcu ljubav treba''.Pomozi te mi ako ako mozete.

Srdacan Pozdrav Vama i Hvala unaprijed

Jednostavno je, iz mejla sa koga je otvoren kanal se napiše poruka youtubeu u kojoj se obrazloži da samo vi imate autorska prava, da taj kvz nema ništa sa vama i priložite link sajta grupe. Tako sam ja otključavao ove naše pevaljke i pevače :)
Nakon metar dana otprilike otključaju pesmu, valjda zatraže od kvz neke dokumente koje ovi naravno nemaju.

Pozz

Kzv digital, merlin kzv digital , sediste u Becu, nemaju nikakve autorske odnose, ali se duvaju na sajtu da kao stalno autori potpisuju sa njima...idu na blef..neki kazu da su bugari u pitanju...

Ali prolazi im...

Magazin, Tajci, iako su oni izvodjaci i imaju svoje sajtove gde zele da stave svoje video materijale od pre 30 godina, ne mogu i stalno im youtube i facebook skidaju video...

Zbog onog merlin, zamalo Merlin nije dobio batine, a koliko ja znam dobice ih , bio kriv ili nevin...
Da sam ja na mestu Merlina, dobro bih pazio kud se krecem, posto taj kzv Merlin posteno zaebava youtubere na ex yu...i podosta Sarajlija....
Kao prvu pomoc Merlinu bih preporucio da javno u nekom intervju izjavi da nema nista sa Merlin kzv i to postavi na youtube, inace posle kad ostane bez zuba, dzaba mu....

Sta da radim ,da li me je prijavio ovo Grand ili BN ? ?
Da li cu dobiti samo jedan copyright strike ili 4 to bi znacilo i brisanje kanala :O
sta da radim ?

Убудуће не постављај ништа што може да има copyright. Тражи музику no copyright. Иначе Мерлин ДИГИТАЛ су ти тешка мафија која заправо не поседује права ни на шта, али ето некако су успели да отму туђе и прогласе својим. Са њима муку муче сви јутјубери. Што је најгоре могу то и да ураде музици коју си ти направио и да прођу не кажњено. Нажалост нису једина дивља "продукцијска кућа" тог типа. Има их мали милион. Буди екстремно пажљив око музике.

- - - - - - - - - -

Back