prijave za lizanje

gost 445101

zmajka
Poruka
45.745
aj da probam da ne konkretizujem previše ovu priču, iako je ideja za temu potekla od vrlo konkretne ideje za lizanje..
dakle, el biste se prijavili na nešto- nazovimo to konkurs u nedostatku bolje reči- gde biste bili objekat sa kojeg bi se lizale kojekakve supstance tipa alkoholi, so za tekilu ili tako nešto (ne smem neke stvari da spominjem, ali razumemo se nadam se) ? znači vi ležite, a neko nešto liže sa vašeg stomaka, srče nešto iz vašeg pupka (pupka, ne šupka!) i slično.. ništa perverzno, više samo onako senzualno, erocki..
ostavite sad po strani predrasude tipa pupak je pun raznolikog smeća ili neću da me liže neko ko ne vodi dobro računa o higijeni usta i slične gadosti.. zamislite da je sve čisto i sterilno, oprano kombinacijom asepsola i listerina.. i samo se zapitajte da li želite da neko nešto liže i srče sa vas.. ako je vaš odgovor da i ako ste dečak(punoletan), možete poslati prijave meni, strki ili cvetku na pp ili može i javno ako se ne stidite.. a ako ste žensko, onda ništa jbg.. edit: ako ste lp, onda može za strki..

Poslednja izmena od moderatora:
Ne bre, ovo je prva runda prijava.. ovde i sad je potrebno da napraviš odstupnicu.. akose sad ne pokažeš koliko vrediš posle te niko ne zarezuje ko mene sad.

Znaš li ti kako je Čarli Šin učio onog klinca u dva ipo muškarca.. kad uđeš u novi razred.. ti odmah počni da muvaš najbolju ribu koju niko ne sme da muva.. a pošto niko ne sme ona će da pomisli.. mene niko ne muva a ovaj je baš hrabar.. i onda će i sve ostale ribe da počnu da te gotive.

Zašto sam ti ovo ispričao i kakve veze ima sa prijavom nemam pojma.. ali siguran sam da ima.

Bitno je da znaš šta hoćeš a žene su oduvek tu bile da kažu odbijen si.

Pa šta? 25 godina sam ja sisao i na kraju su mi rekli izvini Konju ali ti si od danas odbijen od seese.

I? mučili me prebijali noge.. idem na štakama.. izbili mi oko.. nemam gornje zube i? Šta mi fali? I dan danas umem da spopadam žene i ne plašim se njihovih torbica i sprejeva.. da si ti živ i zdrav..

aj da probam da ne konkretizujem previše ovu priču, iako je ideja za temu potekla od vrlo konkretne ideje za lizanje..
dakle, el biste se prijavili na nešto- nazovimo to konkurs u nedostatku bolje reči- gde biste bili objekat sa kojeg bi se lizale kojekakve supstance tipa alkoholi, so za tekilu ili tako nešto (ne smem neke stvari da spominjem, ali razumemo se nadam se) ? znači vi ležite, a neko nešto liže sa vašeg stomaka, srče nešto iz vašeg pupka (pupka, ne šupka!) i slično.. ništa perverzno, više samo onako senzualno, erocki..
ostavite sad po strani predrasude tipa pupak je pun raznolikog smeća ili neću da me liže neko ko ne vodi dobro računa o higijeni usta i slične gadosti.. zamislite da je sve čisto i sterilno, oprano kombinacijom asepsola i listerina.. i samo se zapitajte da li želite da neko nešto liže i srče sa vas.. ako je vaš odgovor da i ako ste dečak(punoletan), možete poslati prijave meni, strki ili cvetku na pp ili može i javno ako se ne stidite.. a ako ste žensko, onda ništa jbg.. edit: ako ste lp, onda može za strki..

ti si zagorela ki kaubojsko tiganjče

Ja golicljiv, ne vredi. :(
A baš mi se dopalo ovo sa kajmakom, pa se naseče malo slaninice, kulena, pršute, ovčijeg i kozijeg sira (jedan na levu, drugi na desnu sisu).
Mesište ispod sireva sve do ispod pupka, a kajmak malo niže, na kraju.
Još niže... niže... E baš tu! :per:

Sta vas 3 to planirate?

Back