prijave za a-smyle 2014/2015 skolsku godinu

• Začetnik teme Začetnik teme annav
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja jesam i moram da kazem da ovo testiranje nema veze sa znanjem engleskog jezika,jer znam drugaricu,koja ne zna dve recenice da sastavi na engleskom,a prosla je u treci krug :(.Oni gledaju tvoje razmisljane i kako bi ti reagovao u nekoj normalnoj zivotnoj situaciji(za Amerikance normalnu :) haha).Ja nisma prosao u treci krug,u drugom se pisu eseji,mada ono nisu bili eseji,vec pitanja.Idem u specijalno-filolosko odeljenje u Drugoj kragujevackoj gimn.,ali opet nisma prosao,kao ni moj drug koji zna perfektno C1 je polozio sa A.

Eeeej, ja sam se prijavio! Stigao sam do treceg kruga sce zavrsio i sad cekaaam rezultate i umireeeem, tako da te potpuno razumem, haha ! :D Odakle si?

Crna Gora, Pljevlja, vi? A znam, uopste nije bitno znanje engleskog koliko komunikativne sposobnosti, kao i kreativnost donekle da odgovoris na ona malo cudna pitanja za eseje iz 2 kruga :D Kako sam ja shvatila mi iz Crne Gore poslednji saznajemo rezultate, tako da ste makar donekle u boljem polozaju, posto pretpostavljam da niste iz cg? :D

Ja sam iz Beograda. Pa da tako sam i ja shvatio, ali realno idemo tamo da bismo usavrsili engleski tako da :D Pa moguce stvarno, ne znam. Nadam se da ce sto.pre jer ne mogu vise da cekam hah, a koliko sam video ranijim generacijama su javljali u periodu 21-23 tako nesto, pa nadajmo se da ce tad! :D

Pa znas kako, i ne bih se bas slozila, nama je za esej bila tema - zbog cega osim engleskog jezika zelite da dobijete stipendiju, tipa da treba da budemo dobri ambasadori nase zemlje i da primjenimo ovde to sto naucimo i slicno, tako da ne znam :D jesu vama iste teme bile? jeste se mucili i vi oko onih vakcina i zdravstvenih kontrola? nama ce tek u aprilu, ja ne mogu visee :D

Pa meni su teme bile manje-vise okej. Koliko se secam u trecem krugu su na bile kao opisi trenutak kad si morao da se prilagodis novoj sredini tj grupi ljudi, a druga navedi najmanje 3 stvari koje bi usavrsio u u.s.a osim engleskog. Pa da, smorile su me kontrole bas covece, a vakcine sam inao sve primljene :D Jaaao jadni vi :@ Ali iskreno mislim da javljaji svima u isto vreme?

Pa meni su teme bile manje-vise okej. Koliko se secam u trecem krugu su na bile kao opisi trenutak kad si morao da se prilagodis novoj sredini tj grupi ljudi, a druga navedi najmanje 3 stvari koje bi usavrsio u u.s.a osim engleskog. Pa da, smorile su me kontrole bas covece, a vakcine sam inao sve primljene :D Jaaao jadni vi :@ Ali iskreno mislim da javljaji svima u isto vreme?

Ja sam cula da prvo krenu od ovih u Bosni, pa onda Srbija, pa na kraju Crna Gora, jer vidim da su prosle godine ovi znali vec na pocetku marta, a nasi tek polovinom aprila, tako da ne znam. Ma sta god, samo da pozure, ubi me neizvjesnost, a toliko mi se ide da to nije normalno, kako je bilo na intervjuu? Jeste imali one neke nazovi 'igrice'? :D

Pa koliko znam a-smyle nije za Bosnu predvidjen. Imaju verovatno neki drugi program. Pa i mene iskreno, ne znam sto im treba toliko.. Dobro bilo mi je zanimljivo da pricam sa njima o tim temama i tako hah :D Imali smo pre pojedinacnog. Fazon oni su bili neka disney kompanija hahaha i trazili su od nas da smislimo novu bajku i da pokusamo da im prodamo hah :D Vi?

Back