prijava na javni konkurs za komentatorskog morona

" ja ću i dalje piskarati na uobičajenom mestu, a ispod kolumne će biti javni kutak za komentatore. Demokratski, nema šta. A i olakšaće izbor za nagradu „Komentatorski moron godine“, koja će biti dodeljena 21.12. tekuće godine. Pod uslovom da se ne obistini proročanstvo Maja i da svi skupa ne odletimo u 3LPM."

Što bi rekao naš pokojni predsednik vlade :

"Poštovani",

hvala na komplimentu! Mislim na ono " komentatorski ser*tor i dr***ser" ; ali ja ne mogu istom merom da uzvratim , jer kako reče onaj rimljanin : od čoveka ne biva ništa , ako svakom ništačkom džukcu i bednom piskaralu vraća istom merom ! Dakle, evo konkurišem za "komentatorskog morona godine" i očekujem da moju prijavu objavite, kako bih ušao u konkurenciju i uz malo više moronisanja da pobedim .

A ono selektivno publikovanje istina u nagoveštaju, o patriotskom pljačkanju ; pa ništa od toga. Rekao bih da OZN-a /UDB-a/JSO i ko sve ne u ilegali , preko ćerkice svog pripadnika-spoljnjeg saradnika u penziji, preti nekim svojim odbeglim donatorskim elemntima ; kao ono : vratite se i uplatite sa kamatom sponzorstvo , od novca poreskih obaveznika kojima je plaćeno vaše patriotsko šenlučenje - nećemo vam ništa , časna razbojničko ništačka reč ! Dakle, njušim brzo i efikasno pomirenje u kome će posredovati naš mili, premudri akademski istitulisani rakijdžija ( preobraženi radikal , čije preobraženje i venčanje sa patriotizmom zadojenim narodom, lično je blagoslovio patrijarh sa svetim vladičanstvom i krunisao uskršnjim jajetom ) . Pučki rečeno : tresla se gora rodio se miš !

Back