Prijateljstvo....:(

Aha, izvini na nesporazumu....Nisam rekao sve,nebitne detalje ili strogo privatne sam izostavio,ali sustina stoji a to je da je prestala se ponasa uobicajeno bez ikakvog vidljivog razloga:(:(:(nisam odmah poceo da reagujem burnu,bio sam...ono...bejah ja pazljiv i svi,i kuco i maco,sto neces da pricamo vise,slusam te,aj pricaj sa mnom,ali ona me otera u tri ***** materine i ja popizdeh tu...poceh da je gnjavim,gnjavim,posle je iznervirah i pogorsah situaciju:(:(:(dakle,ta fora,a da se izvinim za to,pa da to stoji i hocu i vec sam pokusao..

konfuzno malo...al dobro...šta god činio, ne navaljuj previše...totalno ćeš se srozati.
poziv jedan na jednu kafu, ako neće, stisni zube i izdrži...dok se ona ne javi.
Ajdeeeee, pa svi smo mi to prolazili....
ako se ne javi, a šta će ti, života ti?:)

ima jos jedna stvar.
Mozda se ona frisko zaljubila u nekog drugog, pa joj ikaka interakcija sa bilo kim drugim trenutno ne odgovara.
Samo sto u tom slucaju ostavlja nerasciscene racune i racuna se da je nezrela :(

:confused::confused::confused:Da rascistimo - ja i ona smo u strogo prijateljskom odnosu.Moze o tome sa mnom da prica ako zeli,meni nije problem....ali ne znam je l se o tome radi,ali sad imam food for thought:)Hvala ti.:ok:

Back