Prijateljstvo vs veza

Veza ili prijateljstvo

• Veza

• Prijateljstvo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nema šta da društvo prihvata ili ne prihvata, nije to njihovo nego tvoje.
Nego ste još uvek mladi, pa morate da kad izlazite sa društvom uvek povedete i partnera, da biste ga pokazali i pohvalili se, što je normalno. Ali je, barem meni, krajnje glupo i bespotrebno.
Uvek sam razdvajao društvo i ženske, nisam nikad voleo varijante muvanja u društvu, kao svi se znamo pa ajd sad medjusobno muvanje. Nikad ne bih mogao da budem u vezi sa devojkom koja je istovremeno i dobra drugarica sa celim mojim društvo, nekako mi je to previše... degutantno. Pogotovo kad svi znamo da se u društvu kao "nezvanično" dele razne priče.

ja se nikad na taj način nisam hvalila... ali nisam ni imala prilika... dvojcu sam i upoznala preko drugarica,

pa smo opet zajedno i izlazili... :lol:

ja čak i ne volim da upoznajem društvo sa dečkom.. nekako bi mi bilo neprijatno...

911s [SK];14460584:
Nego ste još uvek mladi, pa morate da kad izlazite sa društvom uvek povedete i partnera, da biste ga pokazali i pohvalili se, što je normalno. Ali je, barem meni, krajnje glupo i bespotrebno.
Uvek sam razdvajao društvo i ženske, nisam nikad voleo varijante muvanja u društvu, kao svi se znamo pa ajd sad medjusobno muvanje. Nikad ne bih mogao da budem u vezi sa devojkom koja je istovremeno i dobra drugarica sa celim mojim društvo, nekako mi je to previše... degutantno. Pogotovo kad svi znamo da se u društvu kao "nezvanično" dele razne priče.

Delim mishjenje.

911s [SK];14460584:

ma,da je tako:lol:
nego imaju momke po 2 godine,i ne mogu jednom bez njih da izadju:roll:,i uglavnom te udavace i izvode svoje momke gde god stignu.
msm da to nema nikakve veze sa pokazivanjem,msm,nagledali smo ga se za 2 godine:lol:

ja sam bila s deckom skoro 17 meseci i nikad, ali nikad nisam provela duze od dva minuta sa njegovim drustvom niti progovorila nesto vise od cao ja sam...
poenta je da sam se osecala stvarno glupo, bez obzira sto sam i ja za to da se drustvo i ljubav ne mesaju..

Ne znam što toliko preterujete oko tog društva, jer je ono sastavni i jedan od glavnijih delova partnerovog života, i ne vidim ni jedan razlog zašto valja toliko odvajati ta dva.
Ne treba visiti s njima 24/7, ali blago zezanje, plitko poznanstvo i small talk nisu na odmet.
Ne znam što ste tako ograničeni što se tiče toga, it's kinda cool, samo opušteno. :/

totalno je glupava i istripovana prica da ne treba stupati u blizi kontakt sa drustvom svog decka(devojke)
pa zaboga, to su prijatelji tebi drage osobe, normalno je da ti i sa njimaa budu ok odnosi
al inikako preterivanje, niti preveliko forsiranje takvog druzenja, niti totalno hladni odnosi zasnovani na plitkim pozdravima
neka zlatna sredina
znaci, kompromis

ako je ovo sve sto za tebe predstavlja prijateljstvo onda mi te je stvarno zao

Pročitaj ceo post.

Što, ne dopada ti se to što govorim realno? Lol, imam masu drugova, ali nijednog pravog prijatelja. Za mene ono prijateljstvo koje se pominje u glupavim teen časopisima, puno bratske ljubavi, "kad ortak daje život za ortaka" i sličnih gluposti ne postoji. Možda si ga ti iskusila, ali bih voleo iskreno da vidim te tvoje večne prijatelje u situacijama gde se na kocku stavlja tvoj i njihov položaj.

Back