Prijateljstvo posle raskida

Da li veujete u prijateljstvo posle raskida?

• Da

glasova: 10 40,0%
  • Ne

glasova: 15 60,0%

• Ukupno glasova
    25
  • Anketa je zatvorena .
Baš sam danas gledala emisiju Granica na tv Happy.Gosti su rasplravljali o temi ''Prijateljstvo posle raskida-da ili ne''.Šta vi mislite o tome?Kakva su vaša iskustva i da li mislite da su mladi danas mnogo nestrpljivi?

U teoriji verujem i dajem podrsku drugima. Objektivno, cak i drugove podsvesno biram na osnovu hemije koju sam dugo pogresno tumacila kao srodnost. Ili sam pak momke birala na osnovu prijateljstva, ne bih znala ali kad se upetljam sa nekim mahom taj ne izlazi iz mog zivota a nikada ne izlazi ni sa mojim novim momkom. Iskustvo mi govori da je covek sposoban da vara na dva nivoa, mentalnom i fizickom, kako sam tuka za fizicki jednostavno moram da pazim sta radim na mentalnom. Ni sa jednim bivsim nije cisto, jednostavno se oseti da smo bili skupa...ili ako je prijatelj vidi se da smo povezani hemijom, oduvek sam bila takva i nemam pojma sta bi neki psihijatar kazao:lol:. Kako sam svesna svojih mana trudim se da odrzavam sto povrsniji odnos iako radim protiv prirode koja se ugodno oseca dok je u drustvu koje dobro poznaje ali bas te koje dobro poznajem nekako upletem u mrezu nerasciscenih emocija pa ljudima sa strane moze da izgleda kako ih koristim. Ako je covek vise racionalan pretpostavljam da prijateljstvo moze da dobije stabilnije noge a ne da mu stabilnost daju emocije.

Back