Prijateljstvo na Internetu...

Evo sedim..u crvenoj stolici...i razmisljam o prijateljima..koje sam upoznala ovde na Internetu..na Krstarici. Razmisljam o tome kako je lepo kad se neki od nas upoznaju..kad se vide uzivo..i kad i tako mogu da razmene svoja iskustva i prijateljstva.Za neke ljude internet je samo mesto za zezanje..ali za mene nije..ovde sam upoznala predivne ljude...ljude za koje bih mogla reci da zelim da ih upoznam i da se druzim sa njima.To su uglavnom moji prijatelji sa Sveta zivotinja...Medju njima su Ljilja,Duska,Mari,Magdalena,Alex,Mimi,Say,Tsymish,Smeh,Mileva,Pajce,Mikro,Mr No...itd. Svi su oni ljudi koji su mi mnogo prirasli za srce..i koje mnogo cenim i postujem..i volim da pricam sa njima..,jer me uvek razvesele..i pomognu mi..a pre svega su mi PRIJATELJI...Pa sam ovim putem zelela svima njima da se zahvalim na Prijateljstvu..mnogo ih volim i mislim da se ja nikad necu odluciti na taj korak da odem sa Krstarice..i da ostavim sve moje prijatelje ovde..a nadam se i da cu ih sve upoznati i uzivo... :zag:

Drago mi je da sam na tvojoj listi, devojčice :heart:
Imam i ja prijatelje --neki registrovani na Krstarici, neki u srcu! Svejedno...Na Krsti postoji jedno carstvo, u njemu stanuje drugarstvo....bar tamo gde se ja svojim skromnim doprinosom pojavljujem.Neka ostane tako:heart:

Nidje veze nije sve tako strashno..Imam ovde poznanika..dragih ljudi sa kojima se piskaram...no sa Krste nisam upoznala nikoga...vec sa SC-da, i imam prijatelja iako se ne vidjamo cesto, a to morate priznati da medju pravim ljudima nije bitno :)
Pozdrav za sve ljude dobrog srca! :heart: :cmok2:

Back