Prijateljstvo ili ....?

maleckaaaa

Zainteresovan član
Poruka
106
Ovako:
imam druga,koji mi je kao brat, i bukvalno kad bi predlozio da radimo nes vise od drugarstva kontah da ne bih mogla... Znaci zaista kratko se znamo, nekih 3 godine, i super se slazemo, mislim onako ko brat i sestra... Trazimo savete u vezi devojaka (on) tj ja u vezi momaka... I zaista nikad nisam bila ljubomorna na bilo koju njegovu devojku.... Za njega nikad tako nisam bila sigurna, sto se svih mojih veza tice, uvek ima neku zamerku, il je decko ruzan, il ga bije los glas, il ja mogu bolje, il je los prema meni, uvek je nes zamerao, mada sam ja i dan danas ubedjena da je to sve bratski.... Cesto ostajemo sami i nikad ni jednom nije palo na pamet da pokrene neku pred igru za sex, ali ja uvek imam neki osecaj da bi on to hteo... Na pitanje kakvu devojku trazi, da je uporedi s nekim, on je odgovorio da trazi da bude kao njegova majka, a mene cesto poredi s njom, i cesto me dovodi u uporedni kontakt s njom....
nista mi od ovog ne bi palo napamet, da njegov najbolji drug nas ne zafrkava sve nesto tipa da smo zajedno da se to vidi po nama i zasto ne priznamo.... sve drugarice govore kako je ne moguce da postoji musko zensko prijateljstvo, ali zaista bih zelela da to ostane prijateljstvo, jer on mene ne privlaci.....
eto cak sam sad pocela i da sumnjam da neko ima ideju za nesto vise od prijateljstva....

Ovako:
imam druga,koji mi je kao brat, i bukvalno kad bi predlozio da radimo nes vise od drugarstva kontah da ne bih mogla... Znaci zaista kratko se znamo, nekih 3 godine, i super se slazemo, mislim onako ko brat i sestra... Trazimo savete u vezi devojaka (on) tj ja u vezi momaka... I zaista nikad nisam bila ljubomorna na bilo koju njegovu devojku.... Za njega nikad tako nisam bila sigurna, sto se svih mojih veza tice, uvek ima neku zamerku, il je decko ruzan, il ga bije los glas, il ja mogu bolje, il je los prema meni, uvek je nes zamerao, mada sam ja i dan danas ubedjena da je to sve bratski.... Cesto ostajemo sami i nikad ni jednom nije palo na pamet da pokrene neku pred igru za sex, ali ja uvek imam neki osecaj da bi on to hteo... Na pitanje kakvu devojku trazi, da je uporedi s nekim, on je odgovorio da trazi da bude kao njegova majka, a mene cesto poredi s njom, i cesto me dovodi u uporedni kontakt s njom....
nista mi od ovog ne bi palo napamet, da njegov najbolji drug nas ne zafrkava sve nesto tipa da smo zajedno da se to vidi po nama i zasto ne priznamo.... sve drugarice govore kako je ne moguce da postoji musko zensko prijateljstvo, ali zaista bih zelela da to ostane prijateljstvo, jer on mene ne privlaci.....
eto cak sam sad pocela i da sumnjam da neko ima ideju za nesto vise od prijateljstva....

:huh:
ja ništa ne razumem. šta ti hoćeš?
jel nećeš ništa sem prijateljstva? -onda forsiraj to što više, gledaj da mu jasno staviš do znanja.
naravno, sve i da ti i sam prizna da mu se svidjaš, lepo mu stavi do znanja kako vas ti vidiš i pitaj
da li je on ok sa tim, ako nije onda nećete možda moći da budete prijatelji i dalje i rešen problem kako ga okreneš.

[Gunsmith];17156030:
@maleckaaaa
Da te pitam ensto: Da li je to medju vama prijateljstvo ili ljubav?

pa ja znm da je s moje strane sigurno prijateljstvo, volim ga kao brata-najdruga, i on isto govori, ali okolina uvek govori suprotno, ali nije to samo okolina recimo bilo ko, nego nasi najboljij prijatelji, njegov najbolji drug non stop ponavlja isto ko papagaj kad nauci jednu recenicu...a zna se da se najboljim prijateljima sve govori....

pa ja znm da je s moje strane sigurno prijateljstvo, volim ga kao brata-najdruga, i on isto govori, ali okolina uvek govori suprotno, ali nije to samo okolina recimo bilo ko, nego nasi najboljij prijatelji, njegov najbolji drug non stop ponavlja isto ko papagaj kad nauci jednu recenicu...a zna se da se najboljim prijateljima sve govori....

muškarci i ne pričaju toliko o emocijama svojim pred drugovima, tako da ne bih za ozbiljno uzimala to što priča njegov najdrug.
moguće da te vas zafrkavaju da vide da li stvarno ima nečega medju vama ili ne.

muškarci i ne pričaju toliko o emocijama svojim pred drugovima, tako da ne bih za ozbiljno uzimala to što priča njegov najdrug.
moguće da te vas zafrkavaju da vide da li stvarno ima nečega medju vama ili ne.
pa ono u muskom drustvu sam vise nego u zenskom, i vidim da se prica i to dosta.... pa i najbolje drugarice mi skrecu paznju na to da on mene ne gleda kao drugaricu........to me ponajvise i kompa.
realno imam poverenja u njega, ali u zadnje vreme uvek imam neki osecaj kao da on hoce nesto....

[Gunsmith];17156308:
Teoretski je moguce. Mnoge velike zivotne ljubavi su se izrodile iz pocetnog prijateljstva preko dubljeg zblizavanja dve osobe....

Ali onda to ipak nije bas odnos "sestra-brat" nego "drugari koji bi skoro sve uradili jedno za drugo" a to i nije bas 100% ista prica. :D

pa bas zbog te sugavee teorije se i bojim xD

Ovako:
Moguceje musko zensko prijateljstvo... sam oje pitanje da li je tako obostrano...
Bitno je da ti shvatis da li ti je on samo prijatelj... a moguce je da on tako ne misli i da zeli vise od tebe...
Neki muskarci se tako druze jer se nadaju kasnije necemu... sto ne mora da znaci...
U svakom slucaju ako je tebi tako dobro sta te briga sta drugi pricaju...

Ovako:

kresnite se;)

Moguće je muško žensko prijateljstvo. Iz posta mi se čini da on tebe gleda malo drugačijim okicama, dakle da je to nesto vise od drugarstva, rekla bih...Ako pocne to da ti smeta toliko da postaje neprijatnost, moras mu to reci. Mada ovako, sa zesnke strane, previse se ti meni interesujes za to kako on tebe gleda drugacije, no mozda mene utisak vara. Meni se cini da se i on tebi polako pocinje svidati, no ako ti kazes da nas vara utisak, ok. Onda mu stavis do znanja da ne gaji lazne nade, i to je to. :kiss:

E OVAKO.....
CIKA BRU ZLI JE DOSAO NA TEMU
A ON ZNA SVEEEEEEEEEE....

Slusaj "maleckaaaa" da ti ja nesto kazem! Da nisi postavila ovu temu pa da ti i verujem (kontradikcija) ali ovako ti ne verujem...Ne mosh zavarati bRu zLija.....Ovoliko utrositi libido - psihicku energiju da otvoris temu i da pises i da se opterecujes??? Sto rekla Saint koju mrzim iz dna duse (hahaha) Sta tebe briga to, ponasaj se isto i ne razmisljaj a ako nasrne na tebe samar i sut u mosnice ahhaha....

A ne da se pitas ovo i da fiozofiras oko necega sto ne postoji!!!!!!!!!!
VASI DRUGOVI SU U PRAVU 100% SVI ! Ima jos puno musko-zenskih prijatelja pa se to ne vidi, ti si subjektivna NE VIDIS SVOJU LJUBAV PREMA NJEMU, ostali su objektivni i vide!

Ti si devojka , zena a to znaci uh ....... ima o tome na mojo temi STA ZENE ZELE, da ne pisem ovde sada dugacka je to tema
Zene ne znaju sta zele ukratko.....Iako mi negiraju znaju da sam u pravu!

VI CETE BITI ZAJEDNO KAD TAD I BICE TO LJUBAV PUNA VISOKIH STRASTI I PREOKRETA......
OVO JE ZATISJE PRED BURU SAMO !!!!!!!!!!!!

JA GARANTUJEM DA TI KORISTIS RACINALIZACIJE I PROJEKCIJE OVDE - MEHANIZME ODBRANE I DA TI UPRAVO TO RADIS STO PRICAS ZA SVOG "DRUGA"
Mozda iz tvog ugla tako to izgleda jer se tvoja psiha bori sa time jer se ti odupires da udjes u odnos sa njim jer je to socijalno ne prihvatljivo - PA VI STE DRUGOVI ZABOGA......

KAzem ti, ja mislim da se mnogo vise ti podsvesno nabacujes njemu nego on tebi....A i te zenske fore - nije mi privlacan, gadi mi se kao muskarac islicno su samo fore za pravdanje laicki receno, zensko kada te najvise voli ono ti kaze da te najvise mrzi hahahahha

Tako da NAVALI - MOJ SAVET!

Sigmund Frojd bi rekao - kresnite se da dodatno zakomplikujete odnos I TU CE SE VIDETI KO KOSI A KO VODU NOSI!
Posto ste bez akcije i jedan i drugi za sada u napretku vaseg odnosa na sledeci nivo - KAZEM SEX JE DOBRA AKTIVNOST DA VAS OBOJE POKRENE NA AKCIJU I PREISPITIVANJE STA SE STVARNO DESAVA IZMEDJU VAS......

P.s.Posaljite razglednicu cika bRu zLiju sa medenog meseca!!!!!

Back