Prijateljstvo ili "prijateljstvo"?

Šta mislite, kako bi najbolje funkcionisalo prijateljstvo na relaciji:

1. Čovek - Žena

2. Žena - Čovek

U kojoj meri i dokle su granice po vama u prijateljstvu sa suprotnim polom? :lol:

moguće, ali samo ako nema fizičke privlačnosti između njih dvoje, ili u najgorem slučaju jednog od njih
ne može se biti prijatelj sa ženom koju želiš u krevetu, ili bar to ne može da se nazove prijateljstvo radi prijateljstva

1. Čovek - Žena

2. Žena - Čovek

U kojoj meri i dokle su granice po vama u prijateljstvu sa suprotnim polom? :lol:
teško je da to funkcioniše kao pravo prijateljstvo, skroz neopterećeno makar potsvesnom željom za jednim dobrim vatrenim seksom...teško...

- - - - - - - - - -

zapravo može kod staraca koje seks ne zanima više

teško je da to funkcioniše kao pravo prijateljstvo, skroz neopterećeno makar potsvesnom željom za jednim dobrim vatrenim seksom...teško...

- - - - - - - - - -

zapravo može kod staraca koje seks ne zanima više

Nismo svi starci i nismo svi isti.
Prijateljstvo moze da uspe jer se pravi prijatelji ne gledaju kao moguci partneri. Druzim se i znam par vrlo lepih i zgodnih devojaka sa kojima mi ideja o seksu nikad nije pala na pamet, dok kad vidim neznanku na ulici umem da pobrljavim.

1. Čovek - Žena

2. Žena - Čovek

bilo ti ovo vec , neshto slichno..
moze , tvrdim da moze..
najbolja varijanta je kad je mushkarac homoseksualac, ali nije jedina..
moze i da se pricha o svemu, postoje granice koje se jednostavno nikad ne predju , chak i ako postoji izvesni afinitet sa obe strane..
jednostavno, nije sve u seksu .
postoji neshto shto se zove poshtovanje jedinke nevezano za pol.

moze , tvrdim da moze..
moze i da se pricha o svemu, postoje granice koje se jednostavno nikad ne predju , chak i ako postoji izvesni afinitet sa obe strane..
Au, ti ga udari baš.....

Mani me pede.a, postavio sam temu za normalne osobe...

Smatraš da je potpuno poverenje u ograničenosti, distanciranju? :lol:

moze , tvrdim da moze..

To podrzavam.

Au, ti ga udari baš.....

Mani me pede.a, postavio sam temu za normalne osobe...

Smatraš da je potpuno poverenje u ograničenosti, distanciranju? :lol:

naprotiv, u potpunom predavanju, ali nevezano za sex
ne znam koliko me razumesh
a neshto i nisam duhovita danas :prc:
sushtina, nekad mi je lakshe da se otvorim suprotnom polu ( ne blentavi pls sa komentarima) nego zenama... jednostavno tako je oduvek..
kod zena uvek postoji doza ljubomore ( izuzimam par izuzetnih jedinki) a kod mushkih je mnogo jasnije, postavi se granica i to je to..

naprotiv, u potpunom predavanju, ali nevezano za sex
ne znam koliko me razumesh
a neshto i nisam duhovita danas :prc:
sushtina, nekad mi je lakshe da se otvorim suprotnom polu ( ne blentavi pls sa komentarima) nego zenama... jednostavno tako je oduvek..
kod zena uvek postoji doza ljubomore ( izuzimam par izuzetnih jedinki) a kod mushkih je mnogo jasnije, postavi se granica i to je to..
Pa jako negativno sam te razumeo u onom postu gore. Po onome, nikad ti ne bih bio prijatelj.
Ukazuješ nepoverenje, ponižavaš drugog... :lol:

E to je to, i to je sasvim normalno, da se suprotnom polu svako lakše otvori, ako oseti, zna da može imati poverenja... :lol:

- - - - - - - - - -

da, i uvek mozemo da prichamo . ali shto se tiche tajni svako ih ima, hteo ne hteo da prizna ili spozna..
i tajne su ok , neka ostanu tamo gde jesu .
Potpuno razumljivo, svako ima neku skrivenu tajnicu, koju čuva samo za sebe. :lol:

Pa jako negativno sam te razumeo u onom postu gore. Po onome, niakd ti ne bih bio prijatelj.
Ukazuješ nepoverenje, ponižavaš drugog... :lol:

E to je to, i to je sasvim normalno, da se suprotnom polu svako lakše otvori, ako oseti, zna da može iamti poverenja... :lol:

aj pokushaj da razumesh pozitivnu stranu mog posta :lol:
mozda bi i shvatio da ne ponizavam druge , bar ne sa namerom

Svako lakše živi bez tuđih problema...

Ti neznaš šta je pravo prijateljstvo?
Prujateljstvo je kada dvoje imaju potpuno poverenje jedno u drugo.

A što se tiče sexa, to se samo ponegde javlja, ne obavezno. :lol:

Informacije su bile vezane za njihove seksualne navike koje me ne zanimaju.
Za resavanje problema sam pomogao koliko sam mogao i uvek pomazem dobrim ljudima u nevolji koliko mogu.

Back