Sanja 895
Zainteresovan član
- Poruka
- 157
Evo i ja bih da ispricam jednu pricu, koja me je zadesila na ekskurziji. Zelim neki savet od vas. Isli smo na matursku ekskurziju u Italiju, sve je bilo super ja sam putovala sa drugaricom tih 6 dana i sedmi dan odn. osmi ja sam izasla sa drugim drugaricama da pijem. Ja sam svakako bila drugacija od nje. Ona nije volela avanture a ja jesam, ja sam zelela da se malo napijem i da se opustim. Da uzivam u drustvu, a ona je vise volela da sedi kao neka baba u sobi. I sve je bilo super, izasli nas 5oro da malo pije vino zajednicki Merlot, kostalo 25 evra. Kad sam se vratala ja zateknem zakljucana vrata od sobe (zatvorena) a sa spoljne strane ne moze da se otvore bez kljuca. I ja krenula da kucam, pa kucam, ono ona unutra spava (mislila sam da se pravila da spava), jer ko bi mogao da spava od ovolike buke u hodniku. Ja bih ljudi lepo mogla da otspavam u hodniku, da mi drugarica nije rekla da sidjem dole na recepciju i da uzmem rezervni kljuc i da recepcionar otvori vrata. Otvorio on, i posto je tu bilo vecinu devojcica koje je nisu jako volele pocele su da joj prete, sto je i meni odgovaralo. Inace ta koja se pravila da spava i nije htela da me pusti u sobu zove se Katarina. Ide na takmicenje iz istorije i prosecan je odlikas (4,50). Koliko je samo mene to uvredilo da me ne pusti u sobu. Jako sam povredjena. Osecam se kao povredjena lavica koja zeli osvetu. Nisam mogla nikakvu konverzaciju da zapocnem sa njom jer sam bila jako besna. I tada i sada mrzim i nju i sebe, sto sam joj dala srce na zajam, posto sam je poznavala 3 godine u gimnaziji, i mislila sam da joj nesto znacim, ali izgleda nisam niko i nista za nju. To nije pokazivala pre ekskurzije. Tako da mi je taj zadnji dan ekskurzije ispao najgori dan u zivotu, ne samo zbog nje, nego i zbog ledenog hotela, koji je poput neke stenare, ledare. Molim savet. Pozz. Sanja iz 13e beogradske gimnazije, 4 razred, drustveni smer.
:help:
Mislim da je ona to u nekom afektu ljubomore uradila.
Da je bila besna zbog toga sto nisam bila sa njom nego sa njima. A ja sam iskreno zelela promenu.
Izvinite za smajli ovo ljubomoran, ali drugi nije postojao (sto se tice prijateljstva).

Mislim da je ona to u nekom afektu ljubomore uradila.