Prijateljski jezik

Mračak@

Elita
Poruka
24.611
Cao,

Posle nekog vremena eo mene na PDF Ljubav i bambusanje.

Hteo sam da Vas pitam jednu vaznu stvar.

Naime, obratio mi se mladji brat od tetke, koji ima jednu, za njega zanimljivu situaciju.

Elem, mali trenutno nema vezu, mada je do skoro ima neku ful ribu, na koju je i moja lepsa polovina bila ljubomorna (verovatno sam je previse gledao :lol:)

On je onako, prilicno stidljiv, uglavnom njega ribe iscimaju, i tako to.

Ima generalno dosta drugarica, i pre neki dan mi je priznao da mu se jdna od njih svidja. Ja se nesto mislim, uradi nesto, navali, pozovi je na rucak....kad ono, danas mi kaze kako su bili u nekoj kafani, on, ona, i jos jedna drugarica...i da ih je odveo u svoj stan jer nisu imali prezov da ih odveze kuci..

I sad taman pomislim mali se omrsio, ili je sa tom jednom, ili sa obe...kad mi on prica kako se malo dovatio sa tom sto mu se svidja, ova druga previse popila pa zaspala...i da nije smeo do kraja, kaze bilo mu zao jer je bila pijana bla bla...zalavili su se u krevetu, on je onako fino ispipao, izvacario i iskulirao

OBJASNJENJE: Previse je POPILA, nije u redu cimati devojku u tom stanju.

Sutra je zvao na kafu, i prvo sto mu je rekla je da zeli da OSTANU DRUGARI, i zamolila ga je da nista ne prica :lol:

Eno ga, dosao kod mene, uzeo pelinkovac i drmnuo celu flasu. Kaze ne zna sta da radi.

E sad, to su ove generacije...92 godiste, ocigedno ne znaju sta hoce, te sam mu ja savetovao da joj otvoreno kaze da mu se svidja.

Medjutim, mene interesuje sledece, tj koja je vca mogunost>

1. Da je devojka shvatila da je previse popila, da je sramota, i da sad hoce da se ni ne prica o toj temi vise
2. Da je devojka smorena jer mali nije isao do kraja
3. Da devojku on uopste ne zanima
4. Uspela je da se **** ali da joj ne unidje #win

P.S. ono sto je zapanjujuce jeste da sam se ja smuvao tako sa mojom lepsom polovinom, ispao sam dzentlmen jer je nisam iskoristio odmah.
Da li je moguce da su ove mladje generalcije toliko sizofrene?

Cao,

Naime, obratio mi se mladji brat od tetke, koji ima jednu, za njega zanimljivu situaciju.

Elem, mali trenutno nema vezu, mada je do skoro ima neku ful ribu, na koju je i moja lepsa polovina bila ljubomorna (verovatno sam je previse gledao :lol:)

Ima generalno dosta drugarica, i pre neki dan mi je priznao da mu se jdna od njih svidja. Ja se nesto mislim, uradi nesto, navali, pozovi je na rucak....kad ono, danas mi kaze kako su bili u nekoj kafani, on, ona, i jos jedna drugarica...i da ih je odveo u svoj stan jer nisu imali prezov da ih odveze kuci..

I sad taman pomislim mali se omrsio, ili je sa tom jednom, ili sa obe...kad mi on prica kako se malo dovatio sa tom sto mu se svidja, ova druga previse popila pa zaspala...i da nije smeo do kraja, kaze bilo mu zao jer je bila pijana bla bla...zalavili su se u krevetu, on je onako fino ispipao, izvacario i iskulirao

Sutra je zvao na kafu, i prvo sto mu je rekla je da zeli da OSTANU DRUGARI, i zamolila ga je da nista ne prica :lol:

Eno ga, dosao kod mene, uzeo pelinkovac i drmnuo celu flasu. Kaze ne zna sta da radi.

E sad, to su ove generacije...92 godiste, ocigedno ne znaju sta hoce, te sam mu ja savetovao da joj otvoreno kaze da mu se svidja.

1. Da je devojka shvatila da je previse popila, da je sramota, i da sad hoce da se ni ne prica o toj temi vise

P.S. ono sto je zapanjujuce jeste da sam se ja smuvao tako sa mojom lepsom polovinom, ispao sam dzentlmen jer je nisam iskoristio odmah.
nevezano prvo sto mi je sad palo na pamet je hejt..jer sam pricala tako sa jedim likom o nekim trecim likovima i zurci i nisam mogla da verujem sta cujem....naime ta trojica su bila na zurci gde je neka riba zaspala otkinuta od akohola na terasi il tako nesto i oni su se izredjali..i kao ko joj kriv jer je pijana..allooooo to je silovanje ravno:dash:...ako se riba obeznani i zaspi i lik je nagne to je silovanje,ako je tesko alkoholisana a on je trezan i ne znaju se a i da je pripit opet treba da iskulira takvu situaciju,i tu nema ono ispao sam gospodin nisam je iskoristio..to je normalno ponasanje i svako drugacije je kretensko i za zescu osudu...

- - - - - - - - - -

Cao,

a sad mi znamo sta je njoj u glavi..mozda je samohtela da se povata sa njim mozda ima nekog drugog decka na umu,mozda ovo mozda ono.......

ja mislim da se treba koncetrisati na ovu recenicu...al ko sto rekoh nije namnjen mozak pa da znamo...

- - - - - - - - - -

sto je on lepo ne iscima da se nadju na kafi il tako nesto ako mu je stalo..? ako nije nek nadje dr zanimaciju,puno more lepih teta....

Cao,

Buraz ti je kralj i mogao bi malo da se ugledas na njega.
Prva opcija je tacna. On kod nje trezne prodju nema. Nije hteo da je iskoristi pijanu i to je za rispekt.
Nisu, samo se vise radi na njihovoj svesti i ne dozivljavaju zene kao rupe.
A boldovani deo mi je malo frapantan, jer ti je odato priznanje sto nisi uradio nesto sto inace nemas prava da uradis.

moze samo pod 2 da bude nema tu finoce

da mora da je tako i nikako drugacije....msm....ono nema teorije da je bila u fazonu ne znam sta ocu pa se otkinula od alkohola i onda je sledeci dan bila u fazonu wtf...
a recimo znam za lika sto mi je pricao kako se smuvao sa devojkom ono izvatali se i sledeci dan mu je rekla jbg imam decka..i kao sto se izvatala samnom ako ima decka...prvo imam decka je univerzalni izgovor svake zene kad joj se neki lik ne svidja...a drugo polovina ljudi kad se napije ne zna gde udara i sta radi,i onda se ujutru pokaje..ne kazem da je to slucaj kod doticnog al ajd da se ne pravimo pametni(to je samo moj posao:lol:) da odma tvrdimo da je to tako i nikako drugacije....mada ti verovatno i trolujes bezveze....

- - - - - - - - - -

evo i random razlog mozda se njenoj drugarici svidja pa nece da pravi haos sebi...msmmoze milion razloga da bude...

+
****mozda ima i onog pod jedan izblamirala se ko debil i ne zeli vezu da zapocne gde je ona u slabijoj poziciji....ko ce ga znati nek joj lepo pp....

Poslednja izmena:
Buraz ti je kralj i mogao bi malo da se ugledas na njega.
Prva opcija je tacna. On kod nje trezne prodju nema. Nije hteo da je iskoristi pijanu i to je za rispekt.
Nisu, samo se vise radi na njihovoj svesti i ne dozivljavaju zene kao rupe.
A boldovani deo mi je malo frapantan, jer ti je odato priznanje sto nisi uradio nesto sto inace nemas prava da uradis.
xixi musko sa zenskim mozgom

xixi musko sa zenskim mozgom

E june moj, june...:(

- - - - - - - - - -

nevezano prvo sto mi je sad palo na pamet je hejt..jer sam pricala tako sa jedim likom o nekim trecim likovima i zurci i nisam mogla da verujem sta cujem....naime ta trojica su bila na zurci gde je neka riba zaspala otkinuta od akohola na terasi il tako nesto i oni su se izredjali..i kao ko joj kriv jer je pijana..allooooo to je silovanje ravno:dash:...ako se riba obeznani i zaspi i lik je nagne to je silovanje,ako je tesko alkoholisana a on je trezan i ne znaju se a i da je pripit opet treba da iskulira takvu situaciju,i tu nema ono ispao sam gospodin nisam je iskoristio..to je normalno ponasanje i svako drugacije je kretensko i za zescu osudu...

- - - - - - - - - -

a sad mi znamo sta je njoj u glavi..mozda je samohtela da se povata sa njim mozda ima nekog drugog decka na umu,mozda ovo mozda ono.......

Ja mislim da bih povratio da sam ovo cuo.
Inace meni sinoc prilazi neki lik i pita me koje sam godiste. Kad sam rekao, on kao, ne ozbiljno koje si godiste. Kaze mislio da sam dete neko. Pa sta prilazis detetu matora drtino odvratna. I tu mi doslo da bacim peglu. Znaci ciljno je prisao misleci da sam klinka koju ce lako napiti i jebbati. Brate lesinari odvratni.

nevezano za postavljaca:
mene zapanjuje kako je to kod nekih u glavi da ako je riba pijana to je automatska dozvola za sve,i jos je kao plus i dzentlmenski ako se situacija ne iskoristi....

Само да појасним, у овом случају је риба доватила њега. Каже да му је увалила језик док је он хтео да спава на каучу пошто је такође доста попио. :lol:

Сложићемо се да није лако ни припитом мушкарцу да се носи у тој ситуацији. Посебно ако је млад.

June, men stvarno nije jasno ko tebi daje piččke... ja kontam da je jedini način da ti ****** da vataš pijane klinke ili da platiš, al' ono... to ne znači da je to ok i da si čovek.
cekaj ti si pijana klinka i samo isti takav moze da ti udje u gacice:lol:mislim jebte i 15ogodisnjakinje se redovno kresu ali zbog sexa a ne da pricaju na koju foru su ga iskusno navatale jer ima pedigre:lol:

Само да појасним, у овом случају је риба доватила њега. Каже да му је увалила језик док је он хтео да спава на каучу пошто је такође доста попио. :lol:

Сложићемо се да није лако ни припитом мушкарцу да се носи у тој ситуацији. Посебно ако је млад.

Ako su oboje pijani situacija je drugačija. Poenta je da odgovornost snosi onaj ko može da se iskontroliše. Zato su te stvari tako neopipljive, jer tu je jedini vid kontrole moralni kompas učesnika.

- - - - - - - - - -

cekaj ti si pijana klinka i samo isti takav moze da ti udje u gacice:lol:mislim jebte i 15ogodisnjakinje se redovno kresu ali zbog sexa a ne da pricaju na koju foru su ga iskusno navatale jer ima pedigre:lol:

Svasta s tobom. :bye:

Ako su oboje pijani situacija je drugačija. Poenta je da odgovornost snosi onaj ko može da se iskontroliše. Zato su te stvari tako neopipljive, jer tu je jedini vid kontrole moralni kompas učesnika.

- - - - - - - - - -

Svasta s tobom. :bye:

Па сад, самоконтрола је превише субјективна ствар када је алкохол у питању, као и пратеће ствари попут ових.

dobro al znas koliku tu finesa ima mozda je htela samo da se povata s njim mozda da se kresnu,mozda je bila previse otkinuta mozda srednje (od alkohola),mozda su se poljubili vec mozda nisu,mozda se lozila ranije na njega mozda nije i htela samo da ga izvata mozda ovo mozda ono....kako ti ocekujes da neko zna sta je u njenom mozgu zato postoji mob i kafa.....
al ponavljam ja ne znam dal postoji zenski mozak koji bi mislio sledecim putem:
e ja sam otkinuta od alkohola bila on nije hteo da se izvatamo/kresnemo,on mene ne zeli....

- - - - - - - - - -

a ako je i u tolikom zbuntu opet postoji opcija kafa pp..itd...

msm mogu da ti redjam milion primera sta je ona mozda misilila i kako je tumacila al brate nisam toliko luda a i realno
sto joj tvoj batica ne pp?

- - - - - - - - - -

Pa nije slučaj, ali brat ti se iskontrolisao. Devojka posle toga neće ništa s njim, što znači da nije htela ni pre toga. Njegovo delovanje nikako ne treba da se dovodi u pitanje.

realno mozda riba ne zna sta hoce..sad mi treba da nagadjamo:lol:
Pogledajte prilog 371249

Back