rasa28
Obećava
- Poruka
- 79
Da li je bivši javni tužilac ili bivši zamenik javnog tužioca...
bivši javni tužilac,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je bivši javni tužilac ili bivši zamenik javnog tužioca...
.Nema to nikakvog značaja jer sud donosi konačnu odluku a javni tužilac tj neki od njegovih zamenika je samo stranka u postupku isto kao i okrivljeni
bivši javni tužilac,
ma nije bitno u kom tužilaštvu je bila, imena ništa ne značeU kojem je javnom tužilaštvu bila...
ma nije bitno u kom tužilaštvu je bila, imena ništa ne znače
ajde ovako, ne krijem ništa, iz okruga Pančevo!Zašto li sam bio siguran da to nečeš napisati...![]()
Još se baka ljuti što sam izjavio da nisam kriv, da vidiš kakvu je facu napravila, strašnoMa nevjerovatno... odvratno mi je kad vidim koliko su ljudi pokvareni ...![]()
U kojem je javnom tužilaštvu bila...
ajde ovako, ne krijem ništa, iz okruga Pančevo!
a jer imam ja pravo na povraćaj novca zbog toga što sam pogrešno optužen ili moram da tužim nekoga?
hvala unapred!
Na kakav povraćaj novca misliš.? Verovatno si mislio na mogučnost tužbe za nakndadu nematerijalne štete. Pazi ovako...ti nisi optužen. Ti si u postupku okrivljen a što nikako ne znači da češ biti osudjen. A imačeš pravo na podnošenje tužbe za naknadu nematerijalne štete kada se taj postupak okonča. A da bi postupak započeo moraš dobiti optužni predlog a po kojem će se zakazati glavni pretres. Bez dobijanja optužnog predloga po kojem postupa nadležni sud nema postupka niti prouzrokovanja bilo kakve pravne štete prema tebi. E ako isti dobiješ a neverujem da čoeš dobiti onda te sud naprosto mora osloboditi optužbe .