prijateljice

Nesto bas i ne gledam da ostvarujem forumska prijateljstva, a posebno ne "prijateljstva", trudim se da forum i licni zivot drzim sto dalje, a poslednje sto mi treba je da moja drama koju imam sa nekim van foruma da se nastavlja i na forumu pred auditorijumom.
U prijateljima koliko vidim imam dve forumasice, ne secam se da sam ikada prozborio sa njima preko PP-a.

moj forumski kolega hero sex mi se pohvalio kako ima puno prijateljica na spisku, a ja mu rekoh badava mu to ako ništa od toga nije realizovao u RL...
isti sam i ja :dash:
pa sad ja vas pitam...jel imate i vi tako gomilu prijatelja i prijateljica u listi prijatelja i da li je nešto od toga realizovano ? jel imaš ono brdo prijatelja, al sve to samo na papiru ? :/
i da...
nemojte da mi se femkate, jer svi znamo da ovde svako malo ispadne neka šema među forumašima i ******** u RL
Ima trenutaka kad shvatim da sam potpuni autsajder, da ne vladam osnovnim socijalnim vestinama, ni na nivou prepoznavanja i tumacenja, a kamoli na nivuo nekog angazovanja, delovanja.
Ovo je jedan od tih trenutaka, :lol: uopste nemam forumske prijatelje, tacnije imam ih samo dvoje na spisku, i ne znam uopste u cemu je poenta u tim forumskim prijateljima, niti neko vidi poentu da meni posalje zahtev za prijateljstvo. I tako... :lol:

moj forumski kolega hero sex mi se pohvalio kako ima puno prijateljica na spisku, a ja mu rekoh badava mu to ako ništa od toga nije realizovao u RL...
pa sad ja vas pitam...jel imate i vi tako gomilu prijatelja i prijateljica u listi prijatelja i da li je nešto od toga realizovano ? jel imaš ono brdo prijatelja, al sve to samo na papiru ? :/
i da...
nemojte da mi se femkate, jer svi znamo da ovde svako malo ispadne neka šema među forumašima i ******** u RL
aha to je i trebalo da se realizuje u prijateljstvo:idea:

O cemu vi pisete...:roll:
imam 277 forumaskih prijatelja na listi
ako izuzmem zene,ispada po logici ove treme, da pola godine
treba da imam sex svaki dan sa drugim forumasem..:mrgreen:

i da...

Vrlo malo virtuelnih prijatelja imam,
a i ne trebaju mi ....
Kako mogu biti "prijatelj" sa nekim kome oči nisam videla ....

Ti mi, recimo, nikada ne bi mogao ući na listu prijatelja ...
Jad je i beda tražiti na tvoj način "šemu" ...

O cemu vi pisete...:roll:
imam 277 forumaskih prijatelja na listi
ako izuzmem zene,ispada po logici ove treme, da pola godine
treba da imam sex svaki dan sa drugim forumasem..:mrgreen:

kad postizes :lol:

9 prijatelja
od tog
2 bez kontakta neznam ni dal su na forum
2 cini mi se slobodne, od toga jedna nevina
2 cini mi se udate
jedna pojma nemam
2 muskarca
jos cu do kraja biti guzen :dash:

kakve veze ima lista prijatelja sa ebanjem.ja prihvatim svakog ko mi posalje zahtev,racunam to nista ne znaci...trcim da proverim ko mi je u prijateljima :rumenko:
Nije tacno...lazes:manikir:kad sam ti davno poslala zahtev a ti me ladno otkacila...a ja stvarno nisam htela da te hebem:zcepanje:

- - - - - - - - - -

...imam ne mnogo, sa nekima se i upoznala u rl. mogu samo da kazem da su svi skroz super:D

Nije tacno...lazes:manikir:kad sam ti davno poslala zahtev a ti me ladno otkacila...a ja stvarno nisam htela da te hebem:zcepanje:

- - - - - - - - - -

...imam ne mnogo, sa nekima se i upoznala u rl. mogu samo da kazem da su svi skroz super:D
pa u tome je i bio problem,odmah sam te procitala:rotf:
istina je da sam 6 godina cuvala svoju nevinost,a posle sam zaboravila sta bih sa njom :lol:

i da...

Kako im samo polazi za rukom, ja godinama planiram susret sa dragom forumasicom pa nikako da se izrganizujem. :)

i da...

kako dodje nova yebi je i oma posle brisi sa liste

Back