Prijatelji

jeasus:

Kako si,...bla,bla,bla,...:D Znash ti sve,samo se pravish,alooooo,pa prodali me najrodjeniji,kao i ljubav moja,kao i neki drugari koje zvala "prijateljima",..Ti se ne rachunash tu,...Pa josh mi nishta nisi uradio,ima josh vremena:D

Neee,....znam ja da ti necesh nishta:D ;)

Sanha:
Kako si,...bla,bla,bla,...:D Znash ti sve,samo se pravish,alooooo,pa prodali me najrodjeniji,kao i ljubav moja,kao i neki drugari koje zvala "prijateljima",..Ti se ne rachunash tu,...Pa josh mi nishta nisi uradio,ima josh vremena:D

Neee,....znam ja da ti necesh nishta:D ;)

znaci ne racunas me u prijatelje...ccc :)

kao sto si i rekla ima jos vremena za mene...morao sam da cekam u redu...

ljub, bwe

ali za neku bolju paru..........
2.gif

Ja ne obracam paznju na ljude kojima se vidi u osmehu da bi te prodali,...ma samo se okreni svom zivotu,svakoga poshtuj,ali sebe i svoj zivot najvishe,zashto je neko vredan da unishtish svoj zivot zbog njega/nje...samo ti gledaj shta tebi odgovara,...Ja imam drugi neki naziv za "prijatelje" u mojoj glavi,to je posebno osecanje,napravila sam neshto jache od "prijatelja",ali kvalitetnije,neshto sam sklepala,shto meni odgovara,ali prijateljstvo vishe u meni ne postoji,postoji ili neshto vishe ili manje,...Zivi samo za sbe i svoju decu,ostalo dobija drugu notu,...tek kad te svi prodaju:D

Sanha:
Ja ne obracam paznju na ljude kojima se vidi u osmehu da bi te prodali,...ma samo se okreni svom zivotu,svakoga poshtuj,ali sebe i svoj zivot najvishe,zashto je neko vredan da unishtish svoj zivot zbog njega/nje...samo ti gledaj shta tebi odgovara,...Ja imam drugi neki naziv za "prijatelje" u mojoj glavi,to je posebno osecanje,napravila sam neshto jache od "prijatelja",ali kvalitetnije,neshto sam sklepala,shto meni odgovara,ali prijateljstvo vishe u meni ne postoji,postoji ili neshto vishe ili manje,...Zivi samo za sbe i svoju decu,ostalo dobija drugu notu,...tek kad te svi prodaju:D
decu josh uwek nemam al sa ostalim se slazem....s tim shto sam ja po prirodi uzasno otworena osoba i ja bih sa swima da se druzim,pa mi se to redowno obije o glawu:x

Ni ja josh nemam decu,ali za njih cesh sve dati,a i ja sam takva,...sve svima dajem,dajem sve od sebe da bude ok druzenje,pa se razocharam,ali nema vishe,sad sam oprezna kao zmija,..:DUjedam:D Tako sam verovala svima,htela super odnose,bila optimista,sad mi muka shto sam bila takva,....Eh,shto nemam vremeplov,...znam ja vec shta bih uradila;) :twisted:

meni su ljudi pocheli da gowore kako ih chudno gledam...a ja jednostawno kad mi je neshto (shto neko pricha ili radi ) odwratno slozim neku facu...bole me shto se primeti...

ne ...nego bash briga wishe za swe njih....odawno sam digla ruke od objashnjawanja...i ma kakwa da je situacija,ja na kraju ispadnem qchka i ja sam ta koja se izwini,eto chisto da se ne bih swadjala...ne mogu ...sad sam nerwozna,idem da spawam...laku noc lepo spawajte swi :)

LPhoklica:
Km… pričala sam o tome na drugoj strani. Ne znam zašto misliš da nemam poverenja u njih?

Kao što rekoh, ni jednoj osobi, koju volim najviše, prema kojoj imam skoro beskrajno poverenje, nisam rekla sve. Ja ne volim mnogo da se poveravam. Spadam u onu grupu ljudi, koji jednostavno ne vole da dele svoje probleme sa drugima.. ima tačan razlog, neću da kažem koji je, ali svejedno nema veze sa p o v e r e nj e m
No rekla sam, ako bi poželela da budu tu, oni bi sigurna sam, bili. I to je razlika između mojih i tvojih prijatelja.

Ovo gore nije površan odnos i odnosi se na mnjau grupu, no prijateljima sam nazivala i druge ljude sa kojima volim da se družim.. a to koliko njima mogu verujem, je druga stvar.

Zapravo,
ti i ja samo imamo malo drugačije definicije prijateljstva..

upravo :arrow: jer postoji razlika u iskustvu.... svi mi naucimo jednom.... polako...
uzivaj u tome sto "imas".... ja se nadam da ce mnogo vremena proci pre nego sto skontas zasto sam u pravu.... :|

livija:
upravo :arrow: jer postoji razlika u iskustvu.... svi mi naucimo jednom.... polako...
uzivaj u tome sto "imas".... ja se nadam da ce mnogo vremena proci pre nego sto skontas zasto sam u pravu.... :|
Heh... misliš onda kada me oni potpuno iznevere i ostave?

Ne brini..

Samo jedna osoba ima dovoljno mog poverenja da bi me njena prevara stvarno povredila... a ta osoba mi nije prijatelj. No ipak mislim da se to nikada neće desiti.

pozz

Back