jeasus
Domaćin
- Poruka
- 4.721
ccc...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeasus:ccc...
jeasus:pojedinci,a?
Sanha:Kako si,...bla,bla,bla,...Znash ti sve,samo se pravish,alooooo,pa prodali me najrodjeniji,kao i ljubav moja,kao i neki drugari koje zvala "prijateljima",..Ti se ne rachunash tu,...Pa josh mi nishta nisi uradio,ima josh vremena
Neee,....znam ja da ti necesh nishta![]()
![]()
AntunTun:vecheras sam mnogo pametan ponosim se na sebe...eto shta malo sunca i puno masturbiranja mogu doneti choveq...
e bash to....ne mogu tu rech da upotrebim,poshto je izgubila znachenje....Sanha:Ne,ne,...pojedinci su ok,samo posle toliko iskustva,nemam vishe snage da nekog nazovem "prijateljem",..pa valjda me ti kapirash:?
Ode mast u propast,...![]()
18-oj®:kad se OSTARI u sedamanestoj..........
o, ludog li podneblja......
decu josh uwek nemam al sa ostalim se slazem....s tim shto sam ja po prirodi uzasno otworena osoba i ja bih sa swima da se druzim,pa mi se to redowno obije o glawu:xSanha:Ja ne obracam paznju na ljude kojima se vidi u osmehu da bi te prodali,...ma samo se okreni svom zivotu,svakoga poshtuj,ali sebe i svoj zivot najvishe,zashto je neko vredan da unishtish svoj zivot zbog njega/nje...samo ti gledaj shta tebi odgovara,...Ja imam drugi neki naziv za "prijatelje" u mojoj glavi,to je posebno osecanje,napravila sam neshto jache od "prijatelja",ali kvalitetnije,neshto sam sklepala,shto meni odgovara,ali prijateljstvo vishe u meni ne postoji,postoji ili neshto vishe ili manje,...Zivi samo za sbe i svoju decu,ostalo dobija drugu notu,...tek kad te svi prodaju![]()
Ooo, pa®doniram... promače mi taj značajan podatak.... 8-)Sizzlym:
ma shalim se...najradije bih da imam 10 godina...swe ti je rawno i boli te doope za swe....®:Ooo, pa®doniram... promače mi taj značajan podatak.... 8-)
Sizzlym:meni su ljudi pocheli da gowore kako ih chudno gledam...a ja jednostawno kad mi je neshto (shto neko pricha ili radi ) odwratno slozim neku facu...bole me shto se primeti...
LPhoklica:Km… pričala sam o tome na drugoj strani. Ne znam zašto misliš da nemam poverenja u njih?
Kao što rekoh, ni jednoj osobi, koju volim najviše, prema kojoj imam skoro beskrajno poverenje, nisam rekla sve. Ja ne volim mnogo da se poveravam. Spadam u onu grupu ljudi, koji jednostavno ne vole da dele svoje probleme sa drugima.. ima tačan razlog, neću da kažem koji je, ali svejedno nema veze sa p o v e r e nj e m
No rekla sam, ako bi poželela da budu tu, oni bi sigurna sam, bili. I to je razlika između mojih i tvojih prijatelja.
Ovo gore nije površan odnos i odnosi se na mnjau grupu, no prijateljima sam nazivala i druge ljude sa kojima volim da se družim.. a to koliko njima mogu verujem, je druga stvar.
Zapravo,
ti i ja samo imamo malo drugačije definicije prijateljstva..
McMillan:Pusti dete, shvatice...
Meni je ovo o cemu si ti pisala postalo veoma jasno bas u poslednjih godinu, dve...
Nego, moze jedna kafa?
Heh... misliš onda kada me oni potpuno iznevere i ostave?livija:upravojer postoji razlika u iskustvu.... svi mi naucimo jednom.... polako...
uzivaj u tome sto "imas".... ja se nadam da ce mnogo vremena proci pre nego sto skontas zasto sam u pravu.... :|