Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Šta mislite ko su bolji prijatelji?Da li muškarci ili žene?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi od osobe, ali ja mislim da su muskarci bolji. Zene su sklone tracarenju, podlosti, zavidnosti, itd. Muskarci manje dosta..Šta mislite ko su bolji prijatelji?Da li muškarci ili žene?
Ja jednu drugaricu i par drugova s faxaNe znam
ja nemam prijatelje
Tesko je imati pravog prijatelja danasJa jednu drugaricu i par drugova s faxa
Kako da ne..razočarana sam u njihTesko je imati pravog prijatelja danas
Sestro i vise nego dovoljno...Ja jednu drugaricu i par drugova s faxa
I ja .Obilo mi se o glavu što sam im vjerovalaSestro i vise nego dovoljno...
Ja imam samo poznanike i poznanice... dobar dan, cao, sta ima, vidimo se...
Ja sam ljudima antipaticna, ja njima ne verujem, i super, kud koji mili moji...
Ja sam imala srece pa sam jos kao dete upoznala losu stranu sto zivota, sto ljudi... tako da provedoh zivot na oprezu, malko sam ponekad usamljena, fali mi neko da otvorim dusu, ali srecom brzo me prodje...I ja .Obilo mi se o glavu što sam im vjerovala
Nemoj ni pokušavati visePokusavala sam vise puta i ne ide...
Ja sam mislila dobri su..vjerovala svimaJa sam imala srece pa sam jos kao dete upoznala losu stranu sto zivota, sto ljudi... tako da provedoh zivot na oprezu, malko sam ponekad usamljena, fali mi neko da otvorim dusu, ali srecom brzo me prodje...
Sa ovom pameti necu, nadam se samo da necu poluditi toliko...Nemoj ni pokušavati vise
Pa ja sam se pravila da verujem, nadajuci se nekom prijateljstvu, rekoh vise puta pokusavala, i nista...Ja sam mislila dobri su..vjerovala svima
Bravo..tako trebaPa ja sam se pravila da verujem, nadajuci se nekom prijateljstvu, rekoh vise puta pokusavala, i nista...
Dobro, nekada se ljudima mora i poverovati, ja i danas poveruejem, ali sam uvek na oprezu, imam trece oko na koje skiljim i posmatram malko i sa strane..
Pa dobro..pitam koji su bolji?A što se deli na muško i žensko?
Prijatelji su prijatelji.
Zene nisu nista bolje ni u cemu.Šta mislite ko su bolji prijatelji?Da li muškarci ili žene?
Mogu i da lazuOni koji ne lažu.
Mogu i da lazu
Ako je za moje dobro slobodno nek me slazu...
Ko zna da proceni kada i kako treba slagati, moze i jos kakako mnogo dobroga da donese covekuNe podnosim laži. I smatram da ništa dobro ne donose ljudima.
Jesam žensko..ali rijetko da ima dobrih zenaZene nisu nista bolje ni u cemu.