Prijatelji

Pa to i jeste problem sto gledamo ljude kroz to kako se ponasaju prema nama. Retko kad gledamo siru sliku. I onda nam djavo kriv. Neko ko pretuce zenu ne moze biti dobar covek, jer je zena bila njegova ili tudja zivo bice. A onda kad takav isti covek ispadne jajara prema njemu onda zlo i naopako. Izdao ga. Ja kad gledam ljude, gledam ih kakvi su, kakve stavove o zivotu imaju, kako se ponasaju prema drugima, a ne kako se ponasaju prema meni. Selektivno dobri ljudi, nisu dobri ljudi. Ne postoji ni selektivna dobrota ni selektivna zloba. Onaj ko je u stanju da zahebe nekoga zahebace i tebe, samo ako se za tim ukaze potreba. Sad pricamo o vecinski sitnicavim i zlobnim ljudima, a ne onim iskricama koje u svima nama ponekad zaigraju.

Istina...

Dragi forumasi, koliko imate pravih prijatelja?

Da li ste se nekada razocarali u vase prijatelje? Koliko su bili uz vas kad vam je bilo najteze?

Da li vam se desavalo da vam se u nevolji vise nadju, neki poznanici ili ne tako bliski ljudi, nego oni koji su vam bili najblizi?

Ovo je toliko cest slucaj i mnogo puta sam to cula a i dozivela na licnom primeru. Zasto mislite da je to tako?
Nekoliko, sebe i svoju porodicu:) a imam i neke koje tako zovem, a verujem da bi se razbezali kad bi mi stvarno trebali:lol:

Back