Prijatelji

Imate li prijatelje? Dugogodisnje, bliske, za koje biste dali krv iako niste dobrovoljni davalac krvi?

I kada vas neko takav "izda" mozete li oprostiti?

Imam jednu prijateljicu za koju bih učinila sve,kao i ona za mene.
Imam dosta drugara i drugarica sa kojima se viđam povremeno
Ali za ovu jednu bih učinila sve.
I ne verujem da bi me izdala, tako da ne mogu da zamislim tu situaciju,pa da mogu da odgovorim dali bih oprostila.

Imam jednu jako dobru drugaricu,ko sestre smo,sve delimo i tugu i radost,desavalo se i da se posvadjamo i to bas,bas,i tad se zapitamo da li je ta svadja vredna prekida naseg drugarstva i naravno obe shvatimo da nije i nastavljamo dalje.
Imam tu jos dvoje troje ljudi koje smatram pravim drugarima,ali zbog silnih obaveza ne mozemo da se druzimo koliko smo se ranije druzili i verujem u njih ko sto i oni veruju u mene.
Imala sam i jednom druga,iskrenog i postenog,racuni za telefon su nam bili ogromni kad nismo mogli da se vidimo,neko ce pomisliti da je to nemoguce musko i zensko prijatelji a bez zadnje misli?,istina je, bili smo samo drugovi,niti je on vole mene,niti ja njega,bili smo ko brat i sestra,verovatno bi to i danas bili da jbn sudbina nije umesla prste i njega vise nema.Nasao se na pogresnom mestu u pogresno vreme.Najvise zalim sto nije bio pored mene kad sam se udavala,verujem da bi bio presrecan.

Back