Пријатељи

Znas kako: mislim da je prijatelj - prijatelj, a porodica - porodica, uprkos duzini i intenzitetu prijateljstva... Porodica mora da bude na prvom mestu...Govorim ovo iz iskustva jer imam primer, nazalost u svojoj blizini gde dugogodisnji najbolji "prijatelj" pokusao da razbije i jos uvek daje sve od sebe da razbije jednu malu porodicu, pritom se radi o musko-muskom odnosu, da ne bude zabune...Ljudi su mnogo puta u zabludi, a ovi drugi cesto ljubomorni, posesivni i skoncentrisani samo na sebe...Naravno, jako je ruzno sto se tvoj prijatelj tako ponasa prema tebi, ali jednostavno ne zavisis zivotno ti od njega niti on treba da zavisi od tebe...kao sto se nekad nazalost ljubav ugasi, tako se ugasi i prijateljstvo...
Mislim ne znam koliko to sa njegove strane vremenski traje,ali budi tolerantan, daj mu shansu, ako ne ide - prekidaj, tj budi i ti na distanci, ne unosi se u njegove probleme...Naravno, ovo je samo moje misljenje...

vreme je da promenis odnos prema njemu. ako ti je potreban neko blizak, nadji sebi devojku. ;)
a drugove angazuj za neke druge aktivnosti.

Ма имао сам девојку кад се то догодило, није то проблем, девојке су ту, дођу, прођу...
Пријатељ би треба да је увек ту, ако је прави.

Nije mislila na takvu devojku koja "dodje i prodje" nego na neku devojku koja bi mozda mogla da ti postane pravi prijatelj i deo porodice!? Porodica na prvom mestu, pogotovo za probleme i poveravanja, to je moje misljenje jer govorim iz iskustva...Trebalo bi,ali.... i prijatelji nazalost mogu da dodju i prodju i tako je sve cesce...
I sta je na kraju bilo,sta se ispostavilo da je bilo po sredi, da nije neka ljubomora?:?:

Ма имао сам девојку кад се то догодило, није то проблем, девојке су ту, дођу, прођу...
Пријатељ би треба да је увек ту, ако је прави.

Eto, ja imam pravih prijatelja..koji imaju posao, porodicu, decka, devojku...i sta sad? Oni nisu tu da mi donesu supu kad sam bolesna, zato sto imaju svoje obaveze idu posle kuci, svojim kucnim obavezama...nema prijatelja koji ce ti zameniti devojku, nikada...i devojke prolaze, ali ejdna bi trebalo da osatne, prolaze prijatelji, shvati to kao cinjenicu..i koncentrisi se na vezu...;)

Eto, ja imam pravih prijatelja..koji imaju posao, porodicu, decka, devojku...i sta sad? Oni nisu tu da mi donesu supu kad sam bolesna, zato sto imaju svoje obaveze idu posle kuci, svojim kucnim obavezama...nema prijatelja koji ce ti zameniti devojku, nikada...i devojke prolaze, ali ejdna bi trebalo da osatne, prolaze prijatelji, shvati to kao cinjenicu..i koncentrisi se na vezu...;)

Па добро, разумем ја то све али док не дође та што не пролази...

Nije mislila na takvu devojku koja "dodje i prodje" nego na neku devojku koja bi mozda mogla da ti postane pravi prijatelj i deo porodice!? Porodica na prvom mestu, pogotovo za probleme i poveravanja, to je moje misljenje jer govorim iz iskustva...Trebalo bi,ali.... i prijatelji nazalost mogu da dodju i prodju i tako je sve cesce...
I sta je na kraju bilo,sta se ispostavilo da je bilo po sredi, da nije neka ljubomora?:?:

Нисам још сазнао шта је у питању, сад смо у мало бољим односима али и даље има повремено неке испаде које до сад није имао...

Back