firedragon9
Iskusan
- Poruka
- 6.042
Znas kako: mislim da je prijatelj - prijatelj, a porodica - porodica, uprkos duzini i intenzitetu prijateljstva... Porodica mora da bude na prvom mestu...Govorim ovo iz iskustva jer imam primer, nazalost u svojoj blizini gde dugogodisnji najbolji "prijatelj" pokusao da razbije i jos uvek daje sve od sebe da razbije jednu malu porodicu, pritom se radi o musko-muskom odnosu, da ne bude zabune...Ljudi su mnogo puta u zabludi, a ovi drugi cesto ljubomorni, posesivni i skoncentrisani samo na sebe...Naravno, jako je ruzno sto se tvoj prijatelj tako ponasa prema tebi, ali jednostavno ne zavisis zivotno ti od njega niti on treba da zavisi od tebe...kao sto se nekad nazalost ljubav ugasi, tako se ugasi i prijateljstvo...
Mislim ne znam koliko to sa njegove strane vremenski traje,ali budi tolerantan, daj mu shansu, ako ne ide - prekidaj, tj budi i ti na distanci, ne unosi se u njegove probleme...Naravno, ovo je samo moje misljenje...
Mislim ne znam koliko to sa njegove strane vremenski traje,ali budi tolerantan, daj mu shansu, ako ne ide - prekidaj, tj budi i ti na distanci, ne unosi se u njegove probleme...Naravno, ovo je samo moje misljenje...