"Prijatelji"

Stronghold

Aktivan član
Poruka
1.616
70-ih i 80-ih je počela moda "prijatelja".Razumem da su se neke porodice zbližile spontano na moru i sl. ali drugi videvši to po meni radile su to na silu.
Npr. upoznali se negde pa ajde da se kao ližemo se još je najveći fenomen bio stanovanje nekoga iz porodice iz "prijatelja" kod ovih drugih i da je ravnopravan ćlan porodice.

70-ih i 80-ih je počela moda "prijatelja".Razumem da su se neke porodice zbližile spontano na moru i sl. ali drugi videvši to po meni radile su to na silu.
Npr. upoznali se negde pa ajde da se kao ližemo se još je najveći fenomen bio stanovanje nekoga iz porodice iz "prijatelja" kod ovih drugih i da je ravnopravan ćlan porodice.
Bilo je stvarno porodicnih prijatelja i bez tog lizanja,sto ti kazes.I prijatelji su se veoma postvali.

Haha, moda prijatelja, zanimljiv fenomen.

Moda ili ne, na moru ili na planini, ne verujem u ta prijateljstva

U kom smislu ne veruješ?
Šansa da se nađe prijatelj koji kao čovek odgovara je veoma mala. Koja je onda verovatnoća da se nađe baš na planini, moru ne samo jedan prijatelj nego da ti i partner tog prijatelja bude prijatelj i tvom partneru da oboje budu prijatelji.
Ne kažem da sa tim ljudima ne može da se druži u datim okolnostima, da se proćeska...ali za mene to nije automatski i prijateljstvo.

Ja sam divnog prijatelja našla baš na planini. Najbolju drugaricu takođe na planinarenju. Veća mogućnost je naći prijatelje na odmoru nego na poslu. Na odmoru i opušten, rasterećen i samim tim ta nova pozanstva su nekako na prvu loptu nasumična, slučajna... i naravno mogu da prerastu u lepa prijateljstva.

Back