gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti Romi zavise od konje kao jedino prevozno sredstvo, u gradu nema šta da nađe hranu za konje te s toga mora bukvalno da trpi glad. Ne znam da li ste čuli za Titove ''konje'', izuzetne rase. Imaju veliki rezervat i velike štale a od hrane nema ništa i bukvalno trpe glad i uginu. Osoblja koja žive u tom rezervatu žele da prodaju konje da bi ih spasli, na žalost niko ih ne kupuje!
Nije mi nepoznato to o čemu govoriš i tužno je gledati takve scene
vrlo česte u našem gradu. Tuga je to i za čoveka i životinju; oboje žele
da prežive u ovim teškim vremenima i oboje imaju pravo da žive život
dostojan bića koje diše.![]()
Ko voli zivotinje, voli i ljude!
Izreka od davnina. Istinita. Nikad demantovana.
Zivotinje nas oplemenjuju svojom lepotom, odanoscu, privrzene, spontane...mnogo toga mozemo nauciti od njih.
A dal im vracamo dovoljno, njima koje su isto ziva bica, na kraju delimo istu planetu!
Pas, covekov prijatelj? Znam da imate bar jedan dokaz...Rastuzi me svaka vest o napadu pasa lutalica na dete, prolaznika...pa gladni su, odbaceni, uplaseni...A sterilizacija u Nisu preskupa!
Ako imate sta da kazete , pdf Nis nudi priliku!
Moj 200_ti post posveticu ovoj temi, temi koju sam sama predlozila.
Mozda neko i zaluta na ove stranice/
U uvodnoj reci za ovu temu obrazlozila sam zasto je bitno voditi brigu o zivotinjama!
EU kojoj tezimo, obavezace nas na to, bice zakona...nas samo zakon moze naterati
na nesto.
Do tada, zivotinje moraju biti strpljive i onda kad su gladne, izbacene, sutirane, bolesne...
Boze, sto li se rodih na ovim prostorima pa me svako malo bole ove moje grudi balkanske?