- Poruka
- 4.865
ja kada ne zelim ili ne mogu biti sa nekom zenom u vezi iz ibjektivnih razloga ponudim joj da budemo prijatelji koji se ljube ( dobro tu ima i vise od samo ljubljnje ) i sve prihvate . kako vam se cini taj patent ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne cini mi se.
Ja moram da znam sta sam!
Sve moze, ali konkretno: drugarica, zvanicna veza, ljubavnica, zena za ceo zivot,..., pa i neko ko te vise ne poznaje ako tako zelis.
ja kada ne zelim ili ne mogu biti sa nekom zenom u vezi iz ibjektivnih razloga ponudim joj da budemo prijatelji koji se ljube ( dobro tu ima i vise od samo ljubljnje ) i sve prihvate . kako vam se cini taj patent ?
Aj bre ne seri, ti samo drkash, nisi ga jos ni jednom metnuo, vidi se iz aviona
pa i ja sam nevin, shta fali!
Mislim da sam nešto čitao o tome u brošuri klinike za kožne i venerične bolesti. Kasniš sa idejom.ja kada ne zelim ili ne mogu biti sa nekom zenom u vezi iz ibjektivnih razloga ponudim joj da budemo prijatelji koji se ljube ( dobro tu ima i vise od samo ljubljnje ) i sve prihvate . kako vam se cini taj patent ?
evo ja vama pomicem granice svijesti a vi ga kenjate !
ljubljenje je intimnije od sexa kazu prodavacice ljubavija kada ne zelim ili ne mogu biti sa nekom zenom u vezi iz ibjektivnih razloga ponudim joj da budemo prijatelji koji se ljube ( dobro tu ima i vise od samo ljubljnje ) i sve prihvate . kako vam se cini taj patent ?
a koji su to razlozi?ja kada ne zelim ili ne mogu biti sa nekom zenom u vezi iz ibjektivnih razloga ponudim joj da budemo prijatelji koji se ljube ( dobro tu ima i vise od samo ljubljnje ) i sve prihvate . kako vam se cini taj patent ?
ja sam mislila da se to zove svaler,a ne intimni prijatelj
misiiiim ... stvarno ste bezobrazni
ako za nesto niste culi da postoji ... ne znaci da nema te opcije
sad da se lepo izvinete
to je kategorija koja se zove ''intimni prijatelji'' ... ravana ... propao ti patent
sexaju se po dogovoru ili vec nesto sto nazivaju sexom ... jer ima razloga zasto ne mogu da budu javno zajedno ili da ista planiraju ili im je samo taj segment dobar ... razloga bezbroj
aj sto srbi i crnogorci neznaju ... al ti bre Borise u dalekom svetu ... qq ..
nikad mi necemo u Jevropu![]()
pa zbog ovogaa sto svaler ako su oboje slobodni ?