Prijatelji ili devojka ?

SonGoku15

Početnik
Poruka
9
Eh, imam jedan problem. Verovatno sam stavio ja već nekoliko tema, ali ovaj nalog koristimo ja i moj mlađi brat (14). Uglavnom da pređem na temu.
Već nekoliko dana mi se sviđa jedna devojka koja ide sa mnom u školu, viđamo se jedino kad idemo kući iz škole - na putu. Kad god bih je nešto pitao na primer da idemo na piće uvek se stvori moj prijatelj Milan, mislim ne stvori se nego kad bih išao sa njom zajedno kući da je otpratim, on bi uvek sa mnom i sa njom zajedno bio. Tako da mi je glupo da je pitam pored njega..
Zanima me vaše mišljenje, i šta da radim ?

Eh, imam jedan problem. Verovatno sam stavio ja već nekoliko tema, ali ovaj nalog koristimo ja i moj mlađi brat (14). Uglavnom da pređem na temu.
Već nekoliko dana mi se sviđa jedna devojka koja ide sa mnom u školu, viđamo se jedino kad idemo kući iz škole - na putu. Kad god bih je nešto pitao na primer da idemo na piće uvek se stvori moj prijatelj Milan, mislim ne stvori se nego kad bih išao sa njom zajedno kući da je otpratim, on bi uvek sa mnom i sa njom zajedno bio. Tako da mi je glupo da je pitam pored njega..
Zanima me vaše mišljenje, i šta da radim ?
Daj mu 100 dinara dide na sladzu

Cockblock​

From Wikipedia, the free encyclopedia

Jump to navigationJump to search
Not to be confused with Stopcock.
Cockblock (or cock block) is a slang term for an action, whether intentional or not, that prevents someone from having sex.[1] Such behavior is said to be motivated by jealousy or competitiveness, although it is sometimes accidental or inadvertent. A cockblock or cockblocker is a person who engages in such obstruction or intervention.[2][3]
Social research has documented norms among male peer groups that view "cockblock" behavior as negative, which may make men less likely to challenge each other's behavior or impede sexual access to women, sometimes even in cases of possible sexual assault or intimate partner violence.[4][5] The term appears to date at least to 1972, when Edith Folb documented its use by urban black teenagers.

In Popular Culture[edit]​

Marla Gibbs uses the phrase in the 1999 film Lost & Found.[6]

https://en.wikipedia.org/wiki/Cockblock

Добри су вам савети, али под условом да се и Милану не свиђа та девојка.

Ако се и њему свиђа, ту настаје мало већи проблем.

Сад морамо да ратујемо на два фронта. И против ње, и против Милана.

А, пошто Милан није регистрован на Крсти, отварач теме је у далеко бољој позицији од Милана.

Back