- Poruka
- 70.030
p nije ni to lose, samo joj odmah uzvracas kompliment. Treba da radi za njega.Opalio bi i ja tebe bejbe
Znaci: hvala, nisi losa ti a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
p nije ni to lose, samo joj odmah uzvracas kompliment. Treba da radi za njega.Opalio bi i ja tebe bejbe
Zavisi pod kakvim okolnostima se nađemo.Pa jel preduzmes nesto ili samo tipa hvala?Kazem nepoznata z. osoba, ne poznanice, prijateljice, sestre, rodbina
Ne znam koje si god, ali danas ti to pretvoreno u lajkovima na drustvenim mrezama. Znaci, virtuelni komplimenti, pa s'tiga se retko to desava uzivo. Lakse je ovako jbgZavisi pod kakvim okolnostima se nađemo.
Uglavnom odvalim nešto šaljivo ako smo na ulici ili uzvratim nekim komplimentom.
Ako je situacija da se nađemo na nekom eventu, pa ono uzvratim nekim komplimnetnom i pitam je šta mi možeš reći o sebi.
Realno gledano i nisam baš neko ko voli da prima/daje komplimente, ali ono nešto malo ne može da škodi
Da, da li ti je Alen Delon rođak?Pitanje za muskarce, ali iskreno? Da li ste nekad od nepoznate zenske osobe dobili kompliment tipa:Sladak si, seksi, simpatican itd...?
?Da, da li ti je Alen Delon rođak?
Sta mislis da zelim reci da sam baja i da mi cure non stop komplimentiraju?Da, da li ti je Alen Delon rođak?
Sta mislis da zelim reci da sam baja i da mi cure non stop komplimentiraju?
Povedes i strika i rodja i kuma.Daleko najbolji način da se neka devojka/žena upozna je preko prijatelja, kolega, rodbine... I za njega i za nju. Tipa neki dejt učetvoro prvi put...
Meni jedna rekla da sam bogat.Pitanje za muskarce, ali iskreno? Da li ste nekad od nepoznate zenske osobe dobili kompliment tipa:Sladak si, seksi, simpatican itd...?
Pre ce zene to reci tjst dati na osnovu materijalnog kompliment nego fizicki. Da si prezgodan i da imas auto dobar, pre ce ti auto pohvalitiMeni jedna rekla da sam bogat.
Najdraze od zenske osobe bih zeleo cuti da sam pametan/sarmantan. To nikad ne mozes da izgubis. Izgled i novac mozes uvekMa ne to, nego duhovno bogat. Ovako nema pas za šta da me ujede.
NikadaPitanje za muskarce, ali iskreno? Da li ste nekad od nepoznate zenske osobe dobili kompliment tipa:Sladak si, seksi, simpatican itd...?
Par puta u životu.Pitanje za muskarce, ali iskreno? Da li ste nekad od nepoznate zenske osobe dobili kompliment tipa:Sladak si, seksi, simpatican itd...?