- Poruka
- 942
Od pre godinu dana ili tako nešto konstantno, svaki web sajt izbaci poruku da li prihvatam da koriste kolačiće. Šta se to promenilo pa sada dosađuju sa time?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je normalna stvar , zar bi ti bilo bolje da bez tvog znanja se snimaju web kolacici ?Od pre godinu dana ili tako nešto konstantno, svaki web sajt izbaci poruku da li prihvatam da koriste kolačiće. Šta se to promenilo pa sada dosađuju sa time?
To je sve u redu da me pitaju, samo zašto to odjednom sve? Šta se to promenilo?To je normalna stvar , zar bi ti bilo bolje da bez tvog znanja se snimaju web kolacici ?
GDPRTo je sve u redu da me pitaju, samo zašto to odjednom sve? Šta se to promenilo?
Do skoro si mogao da iskljuciste poruke,medjutim sada na mnogim sajtovima ako ti nesto treba,ne mozes da ih iskljucis,vec ili prihvatis ili odbijes,ali ako odbijes izbaci te sa sajta.Ako ti bas nesto treba sa takvih sajtova prihati te kolacice,da bi mogao da udjes,ali instaliraj CCliener,koji cisti te kolacice sa pretrazivaca,posle koriscenja tog sajta.Od pre godinu dana ili tako nešto konstantno, svaki web sajt izbaci poruku da li prihvatam da koriste kolačiće. Šta se to promenilo pa sada dosađuju sa time?
Od pre godinu dana ili tako nešto konstantno, svaki web sajt izbaci poruku da li prihvatam da koriste kolačiće. Šta se to promenilo pa sada dosađuju sa time?
Ne smeju po ne znam sad čijoj regulativi (EU sigurnoj ali se snašli pa te i ne puštaju ako ne prihvataš bar kao najnužnije.Do skoro si mogao da iskljuciste poruke,medjutim sada na mnogim sajtovima ako ti nesto treba,ne mozes da ih iskljucis,vec ili prihvatis ili odbijes,ali ako odbijes izbaci te sa sajta.Ako ti bas nesto treba sa takvih sajtova prihati te kolacice,da bi mogao da udjes,ali instaliraj CCliener,koji cisti te kolacice sa pretrazivaca,posle koriscenja tog sajta.
Nista strasno,sto CCleaner ne moze da ocisti.Ne smeju po ne znam sad čijoj regulativi (EU sigurnoj ali se snašli pa te i ne puštaju ako ne prihvataš bar kao najnužnije.
Ja danas kupio neki CleanMyMac X za 40 evra, otchistio mi sve djubre oslobodio 30GBNista strasno,sto CClCleaner ne moze da ocisti.
Za te pare i treba da bude dobar.Ja danas kupio neki CleanMyMac X za 40 evra, otchistio mi sve djubre oslobodio 30GB![]()
Koliko para, toliko muzikeMeni CCleaner za sada džabe završava posao.
За те паре треба да му очисти и подрум, двориште од лишћа и снега када падне..Za te pare i treba da bude dobar.
Svi oni imaju besplatne verzije, a tek kad calnesh pare, zavrshe posao
Skuplji cleaner od operativnog sistema , jbs taj posao.За те паре треба да му очисти и подрум, двориште од лишћа и снега када падне..![]()
PA ne bas ... samo pro opcije naime placas , sve ostalo radi isto kako na free tako i na pro verziji.Svi oni imaju besplatne verzije, a tek kad calnesh pare, zavrshe posao![]()
Skinem besplatni Cleaner i ne apdejtujem ga,kasnije ga deinstaliram i opet skinem lates verziju i tako stalno.Uglavno radi i cisti pretrazivac.
mozhesh u browseru uvek da podeshish da se kukiji ne prohvataju i da ih obrishesh. Problem su kukiji koje ostavljaju razni trakeri.Ima sve vise sajtova gde ne mozes da blokiras kolacice,licno i ne ulazim tu,trazim druge gde moze,ali CCleaner mi zavrsava dobar posao.kao i TFC za TEMP folder.
Znam za to,ali posle apdejta,nece sve verzije da obrisu te kukije.zato i koristim CC.mozhesh u browseru uvek da podeshish da se kukiji ne prohvataju i da ih obrishesh. Problem su kukiji koje ostavljaju razni trakeri.