prigradsko beogradsko-restrikcija

Pisanjem velikim slovima je "vikanje na forumu, nacin izrazavanja" pogledaj na politici, ne pisu velikim slovima, nego zadebljanim debelim uvelicanim slovima, ili to zakon nije za sve isti, zar bese ta demokratija se zasniva protiv diskriminacije, danas nemam vode, e bas lepo da spavam znojav, samo pisem utiske, da vidimo kako se razvija situacija

I nije ni celo, znaci gde je indusrtijska, auto put, i prioritetni delovi svetle.Pa kad je utakmica bratu pola dvorista nesvetli, a gde je industriska svetli, ode uljuci tv u industrisku i gleda utakmicu, *** zavacu studio B, nije bitno zbog para, nego neko mora da kaze sta se desava, sto bi cutao, sta imam malu decu, placam stuju redovno a nemam ........
ovde se niko nebuni, samo ja, i i voda zeza, puna je vazduha, dobili smo neke filtere u donaciji jos kad je doss dosao na vlast, djeelas se slikao pored njih i tu je stalo bas kao slika.....citali ste da u grockoj piju otrov.....
.

Dečko,da nisi i ti zakačen na gročansku
trafo stanicu !?
Stalno trokiraš....!

ma da ber prokleta grocanska, danas dosli na snimanje emisije za neku proizvodnju, ali nema struje:hahaha:, sta da snime, jos pozovu elekrodistripucuja da pitaju kada dolazi, a neka kokoska kaze, "znate verovatno niste platili racun" a ono zbog kvara to pred tv kamerama :mrgreen: blam do blama, budala do budale, nijedna sijalica u ulici neradi par krivina isperd i iza moje kuce, samo niko se ovde nebuni, svima je ok

Back