Причињена штета у демонстрацијама

Некако ми се једно питање само намеће од синоћ:

Ко је већу штету направио, НАТО за време бомбардовања или демонстранти синоћ?

И само да вас подсетим: САД, В Британија и остали из НАТО, су нам ПРИЈАТЕЉСКЕ ЗЕМЉЕ!!!

А ови што им синоћ разбише амбасаде су НЕПРИЈАТЕЉИ Србије који су начинили штету коју ћемо МИ да плаћамо!!!

А ко је платио штету насталу од 24. марта до 10. јуна 1999?
Ti PRIJATELJI koje spominješ su nam uništili zemlju. A NEPRIJATELJI nisu oni što su zapalili Ambasade već TI i oni koji misle kao ti. Zaista si jadan i patetičan, kao i ova naša Vlada!

Narod je morao da se istutnji,barem deo naroda.I oni su deo naseg naroda,i oni su Srbi.Samo su na zesci nacin iskazali ono sto svi mislimo i osecamo.
Za americku ambasadu i ostale ambasade mi nije ni malo zao.Otvoreno su nam pokazali da su nam neprijatelji,i mi smo njima porucili sta mislimo o tome.Mozda sam ja lud ili nacionalista ,ili kako ce me vecina okarakterisati,radikal.Nisam ni jedno od toga.Ja sam samo Srbin,i ne mogu da smatram ljude koji mi nanose zlo vec 18 godina za svoje prijatelje.Oni su nam jednostavno NEprijatelji.
Grad je stradao nazalost,kada se rulja vec raspomamila.Nadam se samo da ce,svi ti ljudi koji su pokazali svoju brigu i revolt za Kosovo na infrastrukturi grada,znati,u slucaju da do toga dodje,i da stvarno brane Kosovo,i oruzijem.
Osudjujem rusenje grada,ne i ambasada.
Ostaje zalost za stradalog demonstranta.Mozda cemo jednog dana svi reci "slava mu".

UHAPŠENE DVE PLAVUŠE - LOPOVI

tackice.gif
Antiheroji beogradskog mitinga, devojke koje su „patriotski" oplevile izloge radnji i zahvaljujući amaterskom snimku dospele u žižu medijskog interesovanja, juče su uhapšene u Beogradu, saznaje Press

Reč je o Maji Trbojević (20) i Jovani Petrović (19), obe iz Žarkova, koje su posle sramne krađe stigle da svoj postupak objasne i pred televizijskim kamerama. Naime, posle emitovanja snimka koji je brzinom munje obišao svet, akteri krađe su se u intervjuu datom televiziji B92 pravdale da nisu učinile ništa nedolično.

- Nismo išle da krademo, razbijamo ili pljačkamo. I mi smo došle da branimo Kosovo, ali kada je 300.000 ljudi krenulo u poharu, jednostavno smo krenuli za njima. Uzele smo ono što nismo imale, a što nismo mogle da kupimo - rekle su „popularne" plavuše.

Međutim, ono što je javnost posebno iritiralo jeste činjenica da nijedna od uhapšenih devojaka nije osećala grižu savesti za učinjeno delo. Štaviše, obe su ogorčene izveštavanjem medija i komentarisanjem njihovog postupka.

- Za nama je izdata poternica kao da smo, u najmanju ruku, ubile čoveka. Pitam se u kakvoj to državi mi živimo... Mislim, stvarno... - ljutila se Jovana.

Odgovor na pitanje u kakvoj državi žive i na slična pitanja uhapšene devojke će dobiti već tokom predstojeće istrage. Inače, policija je u njihovim stanovima pronašla svu robu koju su one ukrale, boce viskija, bombonjere firmiranu garderobu...

šta da vam kažem, klasična "nameštaljka":mrgreen:

Према досадашњим проценама екипа сектора за саобраћајну делатност ЈКП “Београд пут” утврђена оштећења саобраћајне опреме на градским саобраћајницама у току протеста 21.02.2008. године износе :

- саобраћајни знаци - 15 ком.

- светлосни саобраћајни знаци - 6 ком.

- маске светлећег саобраћајног знака - 3 ком.

- светлосни стубићи - 5 ком.

- возачке лантерне - 3 ком.

- пречке - 45 ком

Укупна процењена вредност оштећене опреме је око 1.100.000 динара.

Back