pricice i delanje....

Ispitujemo jedno drugo o svojim fantazijama i onda ih osvarujemo zajedno..i sad pricam i pitam, nema sanse da mi se ponovi situacija koju sam imala pre par godina kad smo krili jedno od drugog svoje fantazije... zadrzavali ih za sebe, jer smo valjda mislili da se ovom drugom ne bi svidelo- zbog toga i puche veza posto smo postali nezadovoljni oboje..eto to je jedan primer, pa sad o svemu pricam sa momkom, i sreca da nam se fantazije cesto poklapaju..tj zelje, uloge kako vec da se izrazim

koliko vas sa partnerom otvoreno i iskreno prica sta bi voleli da vam rade u sexu?
da li uvek dobijete "zadovoljenje" :D

lizzzz prvi :lol:
sve sto sam do sada pozeleo ispunilo mi se i jako je prijalo, a za kasnije kad smislim nesto novo....nece biti tema :D

wrlo otworeno i iskreno...dajem i dobijam sta god pozelim...mada, mislim i da ne pricam, da bi bilo isto...:cmok:

koliko vas sa partnerom otvoreno i iskreno prica sta bi voleli da vam rade u sexu?
da li uvek dobijete "zadovoljenje" :D

lizzzz prvi :lol:
sve sto sam do sada pozeleo ispunilo mi se i jako je prijalo, a za kasnije kad smislim nesto novo....nece biti tema :D

pa...
nekako...
pa pricamo ali to se vise nametne samo vezano za nas seks.ocu da kazem da nam seks daje ideje koje posle pomenemo jedno drugom.

zavisi
vecinom sam dobijao sto sam predlozio
medjutim nisam predlozio ono sto sam mislio da necu ni dobiti

diablo.gif

Back