pricice i delanje....

krompir 2.1.

Legenda
Banovan
Poruka
51.813
koliko vas sa partnerom otvoreno i iskreno prica sta bi voleli da vam rade u sexu?
da li uvek dobijete "zadovoljenje" :D

lizzzz prvi :lol:
sve sto sam do sada pozeleo ispunilo mi se i jako je prijalo, a za kasnije kad smislim nesto novo....nece biti tema :D

koliko vas sa partnerom otvoreno i iskreno prica sta bi voleli da vam rade u sexu?

sve sto sam do sada pozeleo ispunilo mi se i jako je prijalo, a za kasnije kad smislim nesto novo....nece biti tema :D

pricala sa nekima, sa nekima nisam...sa ovim sada da, mada on vec zna i sam da provali u kom mi se pravcu krece masta u nekom trenutku
kad zatrazim, uvek i dobijem...on skoro uvek dobije, kad zatrazi

Nista mu ne pricam, samo se opustim maximalno i uzivam. U sexu uvek iskljucim mozak ;):whistling:
Mogu opusteno da pricam o sexu, mozda sam i previse otvorena za takav razgovor, desavalo mi se da se muskarac istripuje ako nesto kazem u fazonu volela bih to i to , da povratna reakcija bude : "Pa jel' ovo nije u redu" itd... :roll:
:pop2: :pop3: Ovaj sadasnji sva sreca skoroz suprotno... Ne mora mu se nista prica sve zna :rumenko:

Priča se... :) Ne dobijem uvek, kompromisi 'ebi ga, ali na duže staze ne sumnjam u svoj smisao za diplomatiju. :per: Jao, a maštarije... :rumenko::D

Ja pricam,pricam i pricam i pricam...i opet nista od toga,pa pokusam na neke fazone da upecam,pa opet nista od toga "zadovoljenje" u smislu "aaa gootov sam"! Uvijek,osim kada sam pod cugom :)!
A pricam i sta bi njoj volio da radim i opet nista... :)!

Back