Pricha... :-)

• Začetnik teme Začetnik teme d4ch4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pricha:
Jedno veche skupilo se malo ali odabrano drustvo u jednoj staroj napustenoj kuci,da prizivaju duhove.Pre nego sto su poceli kuca se srusila jer je bila oronula i stara kao sto rekoh kokosov orah je bio zelen a oni su se ljubili na senu i odjednom iz sena iskoci krava i rece: Ja sam zlatna krava, ispunicu vam 3 zelje Ja sam zlatna krava Ja sam zlatna krava, a oni se uplasise jer su pomislili da je to duh i pobegose...Samim tim su izgubili priliku da im se ostvare tri zelje. Poceli su da ocajavaju jer nije vise bilo sena da vezbaju cmakanje Pa su bili primorani da potraze drvo na kome su rasle zlatne pomarandze.Ali, naisli su na ljubicasti zbun sa narandzastim prepelicama.I onda su poceli da uce od njih kako se leti da bi mogli da slede primer aviona koji je tuda upravo proleteo.Medjutim jednoj devojci se tada iznenadno prisralo pa je morala da Nadje pogodno mesto, pod senkom leptirovih krila.Dakle bila je to palcica visoka celih 3 metra Dakle zov prirode,velika nuzda...Dok je ona tako kakila dosla je
crvenkapica i zamolila je da i njoj dopusti da da se-re na miru. Ali ona nije htela, pa joj je mazila dojku dok je
Padala sitna kisha....

Back